espalp Clkbra bence kendini rahat hissedene kadar 🤷♀️ Ben 35+2’tim şu an bu mesajı sırt üstü yatmışken yazıyorum😂 sağa sola yatınca daha çok acıyor karnım🤷♀️ Yine de zorluyorum kendimi sola yatmak için ama gece sırt üstü uyandığım çok oluyor
HNur_06 Clkbra 20. Haftadan sonra sıkıntı oluyor diyor doktorlar. Kan akışını etkiliyormuş. Çok yorulursam bi kaç dakika için yatıyorum ama, bu yüzden bayılan bile oluyormuş. Dikkat etmeli bence
Raniniii Clkbra ben 26 haftaligim gecen ayki kontrolde doktorum sola yat bebek gelisimi icin daha iyi olur dedi gece bir sekilde esim hep beni uyarip sola döndürüyor takıntı oldu resmen bizde 😭
Eceyavuz espalp bende hamile kalmadan önce kesinlikle sırt üstü yatamazdım ama şimdi en rahat sırt üstü yatiyorum acaba yasak ya o yüzden tatlı mi geliyor sola yatiyorum felaket rahatsiz ediyor sağa dönüyorum orda da vuruyor en rahat sırt üstü
Duuyguum Ben de arada yatıyorum dinleniyor gibi vücudum ama uzun süre olduğunda kasıklarımda batma oluyor
anapanda12 Sırt üstü yatılabilir ama hafif sağ veya soldan desktekle yükseltilmeli damaralara baskı azalsın ani tansiyon düşüklüğü vs yaşanmasın
Semooshh Uyandığım, zamanlar da sırt üstü yatmış oluyorum, dikkat ediyorum ama olmuyor herzaman 😄 28e kadar da yatılır diyolar. 27hafta içindeyim ben. Sen nasıl, rahatsanbebekte öyle rahattır nekadar dikkat etmeye çalışsan okadar olmuyor maalesef 🤷🏻♀️soluma yatardım, ben önceleri hep, hamile olduğumdan beri, yüzüstü sırtüstü en çok, sağ, tarafa yatıyorum, 😂 sonumuz hayrola gece yatamasan bile en azından gündüzleri dinlendiğin zamanlarda sol yanına yat yemek yedikten sonra falan günü öyle değerlendir o, bile yeterli olucak TIR
espalp Eceyavuz bence de en rahat sırt üstü 🤦🏼♀️ Tam dalacağımı hissettiğim anda sola ya da sağa dönüyorum öyle kalayım diye. Az kaldı böyle gidicek benimki. Soluksuz falan hissetmiyorum ben sırt üstü yatınca 🤷♀️
Esramese Clkbra dogana kadr gonlumce yattim yarim yuzustu bile ama sirt ustu yatamazdn nstde bile bebegimn nabzini düşürüyordu gerilmek