Bebegiiim bende geçen yılki hamileliğimde benzer durumları yaşadım 40.haftam sıfır sancı sıfır açılma bebek iri normal doğum olmaz bu şekilde diyen doktorum ve ben bulunduğum bölgede hastane hastane doktor doktor gezdim normal doğum diye diye hepside bu kilo ile bebek normal doğumu zor gerçekleştiri ama denemek istersen sancını bekle demesi...sonuç bi sabah uyandım ve vücudumda morarmalar vardı doktoruma gittim ve baktı ki günüm geçmiş.... plesenta içeride yaslanmaya başlamış sabah acil ameliyata alcaz seni dedi ve öyle pişman oldum ki tüm gün acaba bebeğime bişiy olur mu kaygısı ile yaşadım öncesinde iki düşüğüm vardı bu zamana kadar gelmiştim ve normal doğum DİE direttiğimden bebeğime bu gecikmemden dolayı bişi olsaydı asla kendimi affetmezdim nitekim akşam hazırlandık tam yatağa girdim pattt DİE bir ses ve suyum geldi koştur koştur hastaneye bu arada halen sancım yok Sünni sancı ile denedik acılmamda yoktu hastaneye gittiğimizde sonuç sabah 8 e kadar sancı ile sadece 2cm açıldım ve suyum bitmek üzere iken seseryan doğuma girdim denemiş oldum ama yapamadım normal doğumu tek sorunu sezeryan doğumun ilk günler pat Aktif halde ayağa kalkamıyorsun sakin sakin yürüyorsun ama eve geldim ertesi gün sonrası gün kendimi makinaya bulaşık dizerken buldum tabi yavaş yavaş sakin haraketlerde korkmanı gerektiren bişe yok bebeğini asla riske atma....