38Prens38 benimde hikayem seninkine cok benziyor .. 2016 yilinda evlendik 1 sene istemedik 2017 de denemeye basladik baktik olmuyor 6 ay gecti doktora gittik bende pko oldugnu ögrendim esimde ise sperm hareketsizligi .. tüp bebek denedik ilk deneme tutmadi aradan 3 ay gecti ikinci denemede tam 15 yumurta alindi benden 2 gün sonra kasik agrisindan duramadim acil hastaneye yatis verdiler yumurtalarim vurundugum ignelerden asiri büyümüstü ve kendi etrafinda dönme riski vardi 10 gün hastanede yattim hep dua ettim allahim yeterki bu seferki tutsun ben raziyim bu acilari cekmeye diye .. hastaneden ciktim bi 10 gün sonra dondurulmus 5. gün embriosu transfer edildi günlerden persembe cok iyi hatirliyorum isdeyim ani lekelenme tarzinda kanamam oldu dedim yine tutmadi heralde regl oldum heralde dedim kendi kendime eve gidene kadar yikildim üzüntüden neyse eve geldim esime anlattim dedim ben bir test yapicam simdi cikmayacagini biliyorum ama yapicam dedim neyse yaptim test bi kenara koydum bakamadim bi 5-10 dk sonra bi baktim 2 cizgi hemde kip kirmizi bu ara adetime de 4 gün vardi o an dünyalar benim oldu ama nasil titriyorum ama kanamam vardi ve bu normal degildi hemen acile gittim doktorun söyledigi sözler sunlardi hersey olabilir düsüklede sonuclana bilir birsey demek icin cok erken .. eve gittim dua ettim hergün progestan lar igneler kullandim kanamam sürdü 5 hafta kese etrafinda kanama alanim vardi ama biz basardik suan 28. haftamizdayiz ..:) minigim beni birakmadi bugün her hareketinde sükrediyorum darisi bütün isteyenlere diyorum annelik bir baskaymis :)