Reina evet ben de zaten 1.75 boyundayım ve eşim de 1.90 olduğu için zaten bizden daha minyon bir bebek gelmesi beklenemezdi 🙈☺️ Ben de şartlar ve psikolojim normal doğuma bu kadar uygunken, 4 kilo üstü diye sezaryene bu kadar çok yönlendirilince içim rahat etmedi acaba doğru mu yapıyorum diye. Çünkü bunca zaman hep normal doğumun faydaları üzerine çok fazla video izleyip, kitap okuyunca insan ikilemde kalıyor. Arkadaşlar sağolsun tipik Sezaryenci doktorlar gibi sezeryanı çok güzel övdüler ve adı üstünde normal olan doğumu isteyenlere de hayretler içinde bakakaldılar, kimileri de bunu istemeyi üstünlük arzusu ya da normal doğum sevdası olarak gördü ki bu tanımlar beni acayip irrite etti. Şaşırıyorsan bile üslup be arkadaşım! Allah akıl fikir versin ne demek 😒 Ben de bir insanın kendisi ve çocuğu için normal doğumu istemesine bu kadar şaşıran ve eleştiren insanlar görünce anlam veremiyorum maalesef. Zaten maksadım çocuğumu ve kendimi hırpalamak olsa ikilemde kalmaz buna diretirdim, buraya da acaba doğru mu yapıyorum diye bu postu açmazdım. İnsanların birbirine yapıcı şekilde yorumlar da bulunacağını düşünüp, hasbelkader böyle bir platformda ilk defa bir şey danışma gafletinde bulundum. Neyse bugün başka bir doktora da görünecem, o zaman içim rahat etcek inş. hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻☺️