Beyzz6 Ay nolur görünür diyin cuma günü Allah izin verirse gideceğim ama kontrole değil ona daha var ama ben duramıyorum cuma günü 14+6 olacağız bi umut var mı🤓😅 ilk heyecan olduğu için mi duramıyorum🤦♀️
Beyzz6 Kmelikem bende 12 de gittim ama yavrucuğum sanki bilerek eller kollar hareket ediyor ama bacaklar oynamıyor firikik vermedi🙄 sizede hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza inşallah
Beyzz6 Maya1903 ay inşallah teşekkür ederim sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim💕
jrarya Maya1903 dün 12+5 tik ikili teste gittik doktorumuz başta erkek gibi geldi ama detaylı bakınca sonrada kız gibi geldi şuan erken bişey diyemiyorum dedi iki hafta sonra yine gidicem inşallah gösterir 😌😌😌
Beyzz6 Aycann ay maşallah sizinki inatçı veya utangaç belli 😅 inşallah belli olur ya artık alışveriş yapmak istiyorum 😶
Beyzz6 Zee88 evet duydum valla denicem artık onu göstermezse de ertesi gün yine gideceğim pes etmicem😂
Aycann Beyzz6 vala çok inatçı sanırım 😅 ben ufak defek bişeyler aldım ama ya beyaz ya sarı yada kahve tonları artık renkli şeyler almak istiyorum b🙈🙏
Beyzz6 Asenam aynen özele gidicem dediginiz gibi devlet söylemiyor zaten 16. Haftada da devlette randevum var iki hastanede takip ediliyorum