Demet-budak
Fatma hanımda ilk kese için gitmiştim karından görünmemişti vajinal baktı sonrasında hiç bişey söylemedi eşimede iki kez gözünüz aydın dedi belki bana bi yönlendirme yapsaydı devm ederdim ama ilgilenmedi şu ye şu yap şunu yapma demedi ve yoğun bi günüde değildi benden başka kimse yoktu diyebilirim
Gülsün hanım da en son randevumda 17+5 tim işte herhangi bi sorun yok dimi hocam dedim bana ben göremem prmaklarını göremem kalbi delikmi göremem yarık dudak mı göremem bunları ayrıntılıda görülür dedi bende biliyorum şuan için ne durumda demek istedim dedim gayet iyi herhangi bi sorun yok dedi sanki ben bilmiyorum bunları onun kadar bilgiye sahip oluyoruz burda okudukça benim sormak istediğim bebegin suyu gelişimi kilosu genel bişey ben ona parmaklarını say demedim ve eşim yoktu ilk kez her gittiğimde videoya alıyodum kız kardeşim çekti eşim izleyince çok itici konuşuyo dedi hemen bilgili olabilir ama ilgisiz yani bilgisine bişey diyemem ama benim ilk gebeliğim daha aydınlatıcı davrana bilir ve 4 aylık olmuşum en başından beri takibimi o yapıyo ve beni daha tanımıyo başkasıyla karıştırdı yeri geldi haftada bir gittim yeri geldi 2 haftada bir garip yani inşallah içimize sinen doktorlar buluruz çok uzun yazdım ama 😂😒