Minupa03 Nisan nasıl olur sürekli mi gelir yoksa biraz gelir geçer mi affedersiniz ama daha yeni wc gittim biraz geldi bir daha gelmedi
sozer1 Minupa03 kaç haftalıksın benim bildiğim tek sefer gelir kiminin hafif kanlı oluyormuş kiminin sümüksü beyaz şekilde oluyormuş. İyice bilen biri yazar inşllah
Nurcan222 Minupa03 cnm iki dogum yaptim ikisindede adet sanxisi gibiydi peceteyle vcye gectim kontrol ettim sade kan lejesi kirmizi ikisindede ayninoldu o gun dogum basladi
Beyzadncc Minupa03 bende 38+2oldum dun cati muaynesi oldum bugun aksam uzeri akintim kamliydi nisan mi geldi muayne oldum diyemi oldu anlayamadim sancim da yok 🙈 bu bebe ne zaman gelecek😐😐
hunilimom Minupa03 canım nisanın gelmiş sancılarını takip et suyun gelirse gidersin nisanın geldi diye hemen doğum olmaz 1 hafta da olur 1 saatte sancini takip et
Minupa03 sozer1 37+ 4 canım dediğin gibi biraz sumuksu şekilde kan geldi inşallah tecrübeli biri yazar
sozer1 Minupa03 o zaman nişanındır canım bekle bakalım nişan gelir gelmez doğum başlamazmış çünkü bazen 1 ay önce gelen bile olabiliyormuş sancılarını takip et bakalım kasılmaların falan
Gnl0606 Evet canım nişan öyle oluyor ve geldikten sonra genelde sonraki gün içinde suyunda geliyor bence doktora gitmelisin😊