Crnky Merhabalar ben 23 haftalık hamileyim. Son 4-5 gündür ayak bileklerim şişti. Salı günü normalde doktor randevum var ama beni korkuttular bu konuda çok önemli bu yüzden biri bebeğini kaybetmiş diye aranızda böyle bişey yaşayan var mı ?
Yavuzum1202 Bende de cok ödem oluyor tuzu azaltıp bol su içince düzeliyor ama uzun yürüyüşte yine sisiyor kılo sorunu olanlarda genelde oluyomus doktor sureklı takıp edıyor ciddi doktorunuza sorun sizde
Crnky Yavuzum1202 aslında kilolu bir insan değilim ama bu hamilelik döneminde şimdiden 7 8 kilo aldım ilk başta ondandır diye düşündüm önemsemedim ama insanlar beni çok uyardı bu konuda gittiğimde doktoruma soracağım
Yavuzum1202 Crnky tuzlu yeme canım bol su iç ben ilk çocuğumda album oldum bildigin heryerim sişti hamur işi yeme ödem yapıcak herseydn uzak dur cok sıkıntılı gectı hamılelıgım sımdı dikkat edıyorum ama yine sisiyor
Duyguhakan Tuzu azalt bol su iç salatalıkta iyi geliyor diye duymuştum canım Bi de oturduğun zaman hep ayaklarını bedeninke aynı hizada tut sarkıtınca çok şişiyor aynı seyler başıma geldi bu şekilde yapıyorum çok şükür şişlik yok.. Arada kısa yürüyüşlerde yapabilirsin