Bkoca 9 haftalık gebeyim, afedersiniz 4gündür tuvalete çıkamıyorum.. Karnım çok ağrıyor yemek de yiyorum, çözüm olarak önerebileceğiniz hızlı sonuç verecek bilginiz var mı 😞
Dilaadali Bkoca ben Doğum sonrası yaşadım bu sorunu kuru incir ve kuru kayısı ikisinden karıştırıp komposto yap tek başına kayısı bende işe yaramamış🤷🏻♀️
Nurcan222 Bkoca bol bol uesil mercimek kaynat ye sehriye corbasi bol yagli kayisi suyu uzum hosaf bunlar zeytinyagi ic bunlar yumusatir 😏
Cookie_the_pomy Bkoca ananas tüketebilirsin 1 su bardağı kadar. Bunun dışında lifli beslen ve zeytinyağı tüket
Esarikay Bkoca canım bende de aynı sıkıntı vardı hafif açken kırmızı erik yedim 4-5 tane akşamına bagirsaklarimi çalıştırdı öyle kurtuldum
pkos_dunyam Öyle durumda hiç bi doğal meyve fayda etmez kesinlikle ecZaneden duplahac isimli şurup alın 2 saate rahatlarsınız ondan sonra doğal meyvelere başvurun 🙋♀️ Duphalacın bi yan etkisi yok ben yalnızca onunla WC çıkıyorum geçmiş olsun
Sevda15 Bol bol su iç canım çok faydalı başırsakları çalıştırır günde 2.5 litre su içebildin kadar iç faydasını görürsün