Muallimehanim Esin🌸 kuşuma kavuşmama sayılı günler artık 🙈 Zaman bana çok çabuk geçiyor 🌸 Sizler ne durumdasınız? Şafak kaç 🤩
Melek256 Muallimehanim Merhaba hemen hemen aynı gün doğum tarihlerimiz benimde kız inşallah ❤️💃🏼💃🏼 Bebeğiniz kaç kilo ?
Ayta Muallimehanim allahim sag saglim kucaginiza aayi nasip etsin emirhan&elif cocuklarimin ismi ama 3.bebege isim bulamadik
ZeynepCan Son 58 bizimde☺️ 2-3 gündür aşırı halsiz ve gerginim.2.bebeğim olmasına ve ilki de 40 haftalık doğmasına rağmen devamlı bi erken doğarsa endişesi var içimde😣 birincide hiç olmamıştı bu tarz bi evham😕
Ayta ZeynepCan bende felaket halsizim bu aralari yarin oglumun dogum gnü 5 yasina giriyo anne pasta yap diyo kutlayalim halimde yok bimiyom napicam bide benim erken dogum riskim var
Muallimehanim Melek256 En son doktora 1.5 ay önce gitmiştim 😊 Randevum haftaya. En son 1 hafta önde gidiyorduk bakalım benim ponçik kızım hala tosuncuk olmakta kararlı mı😅
Mr1517 Muallimehanim Ayak krampları ve ağrısı mahveden birşeymiş cidden , sanki zaman durdu ilerlemiyor 😭
Muallimehanim Mr1517 Bende çok yaşadım o krampları. Hatta hayatımda ilk defa kramp ne demek hamileliğimde öğrendim. Magnezyum işe yarıyor. Ve günde 1 tane maden suyu
Mr1517 Muallimehanim içiyorum doktorum hatta magnezyum 2 ye çıkar demişti çünkü cidden dayanılmaz derece ağrı oluyor , bende ilk yaşadım