060616 [bilinmeyen] bu haftalarda bebeğin kaç gram olması gerekiyor acaba ? Ben 19+4 de kontrolüm vardı 340 gr dedi doktor ?!
Aysegl Bizde muz veya havucuz 🍌🥕😂😂 20 haftadayız kızımla 😍 bi sıkıtımız yok şu an çok şükür, haftaya ayrıntılı ultrasona gircez inşallah civcivimle 🐥🤗
Aysegl deletedmom04 deletedmom04 bebeğim forum mesajlarım diye yazıyo ya alt kısımda. Orda bebeğime tıkladığınızda, günlük gelişmeleri yazıyo bebeğin ve annenin. Takibinde meyveler yazıyo görürsünüz
Masum Merhabalar bende 12 haftalığım cinsiyetimiz daha belli değil bulantılar devam ediyor 7 Mart’ta kontrolüm var bakalım cinsiyet görebilecekmiyiz ikinci bebeğim rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Burcum [bilinmeyen] merhabalar benim bebeğim de şuan muz kadar😊 19+5 teyiz. Oğlum olacak inşallah😊 biraz kasık ağrım ve alt bölgemde ağrım var ama onun dışında gayet iyiyiz🙏🏻
aybikk Bizde muz kadarız teyzoşlar 🍌 ama cinsiyetini bi türlü göremedik göstermiyor kapatıp kapatıp duruyor çok sabırsızım ne zaman gösterecek bilmiyorum 🙈
Ulya [bilinmeyen] bizimki incir buyuukluyunde😃hala biilmiyoruz cinsiyetini❤onemli diyil zaten ,sag salim olsun yeterki hic bir sey isdemem🙏🏼Allah bebislerimizi korusun💕