Mervemrahkaya Kızlar doğum yapalı bugün 13 gün oluyor, normal doğum yaptım ama doktor 2 3 tane dikiş attığını söyledi, batikon verdi sürekli her tuvalet sonrasi onunla pansuman yaptım banyodan önce batikonlu su yapıp öylede yıkadım, bugün duş alırken elime bir tane iplik geldi bende endişelendim açıkçası açıldımı yada düşüyormu diye affınıza sığınıyorum birde kapiz olmuşum omu tetikledide açıldımi acaba diye korkuyorum, ilk doğumum olduğu için hic bir bilgim yok sizin kaçıncı günde düştü dikisleriniz normalmi bunlar talihsizlikler yaşadığım için herşeyden korkar oldum😕
Muallimehanim Mervemrahkaya Bir bilgim yok canım dikiş kendiliğinden de düşmüş olabilir açılmış ta olabilir için rahat etsin doktora bir görün bence
Xedice_rufullaeva Mervemrahkaya korma canim benim bide bebek sabunuyla yikan her tuvalete girdiginde cok ise yariyi valla 10 gunde dipcik gibi oldum 😂 hic sizlama agri olmuyo ya inan biliyomisun ama bebek icin olucak parabensiz alkolsiz katkisiz
Mervemrahkaya Muallimehanim ya acaba parmaklami muayene ediyorlar ultrasonlami önceki kontrolümde parmakla bakmak istedi müsade etmedim, şimdi tekrar parmakla bakar diye korkuyorum, bu konuda bilginiz varmi?
Xedice_rufullaeva Mervemrahkaya https://images.app.goo.gl/Yxkom34ocacf5xcm8 Bak mesela boyle bisey katkisiz
Xedice_rufullaeva Mervemrahkaya hafifce elinde kopuk yap yikan her girdiginde inanirmisin bende ne agri ne sizi ben dogurudim isde sizliyoya her agrim oldugunda girip yikaniyodum agrim hemmen yok oluyodu