ZeynepKara 2018anne 16+6 dayız oğlum olucak inşallah ağustos başı olarak görünüyodu doğumu ama 1 hafta önde gelişiyomuş miniğim sanırım temmuz sonu doğum olucak 🤗
ZeynepBilgen48 2018anne dün oğlum olcağını öğrendim bi önceki kontrolümde %80 kız demişti ama dün çıkıntıyı gördük sonunda 😍😍 ama yinede hala net emin olamıyorumm
Suraelik Benm 2ncı bebegm bayramdan bıraz once sezeryan tarıhm kızlar cınsıyt ogrendnzmı bn cuma gunu gtcem 14+4uz
2018anne Suraelik 13.hafta da erkek dedi ama kordonda varmis suhpelendim birdahakine net olur inşallah
NidaEzgi Suraelik bana kız olabilir dedi senle aynı tarihim 17 kasımdı benim son regl günüm😊 bana kız olabilir yüksek ihtimalle dedi ama net değil dedi 6 mart bi dahaki kontrolüm de😍
Cancancan 2018anne aynıyız benimde 26 ağustos gösteriyor 😊ama bana bedense eylülde olacakmış gibi geliyor sağlıkla gelsinler inşallah
crash 2018anne bana da illa bi yorum istersen kız dedi doktor 🙂 ben biraz baskı yaptım sanırım çatlarım dedim kıza benzetiyorum o zaman dedi.
2018anne ZeynepKara hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bende 16.haftada kontrole gidicem inş tam öğrenirim cinsiyet 😄
Asrinbaby ZeynepKara aynı durumdayız canim 😊 bizimki de biraz önden gidiyormuş benimde temmuz sonu gibi gelir diyorum ben
Gzmmhmmd Bizde buradayizz selam kizlar 🙋🏻♀️😊 14+4 doktorum tahmini 24agustos dedi ne olur bilinmez 😊