Merve_eymen Merhabalar kızlar öncelikle hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebeklerimizi. 33+1 haftalık hamileyim. Bebegimin hareketlerini en son dün hissettim. Normalde kıpır kıpır hareket eden kızım bugün hiç hareket etmedi. Yediğim onca tatlıya çikolataya rağmen kipirdama olmadı. Endişelenmeli miyim? Hiç bir hareket yok
Aleww Merve_eymen canım yarın sabahta hareket hissetmezsen mutlaka bi doktora görün. Aklına kötü şeyler getirme ama tedbiri de elden bırakma.
SerpilAkbulut Merve_eymen keşke bı doktora gozukseydin bence kalk ve şuan acile gidip bı baktır ben bı gün hareket alamayınca gidiyordum ilk oğlumda
Prensesgeliyor Merve_eymen arkadaşım daha fazla bekleme en son dün hssetmissin ve bu saate kadar hiç hareket etmemiş telaslandirmak değil niyetim mutlaka bi acile git
Ftmemne Merve_eymen bence bi acile gidip kalp atışlarını dinleyin. Günde 10 kere hareket etmesi gerekiyor bu haftalarda
Ceyda28 Çok bilgim yok ama ben olsam hemen acile giderdim 28. Haftadan sonra hareketlerini takip etmemi söylemişti doktorum
Merve_eymen Gidiyorum kızlar yoldayım nedendir bilmiyorum alt tarafa bi baskı hissetmeye başladım hafif hafif
Aysll Yaklaşık 10 gün önce benim de başıma geldi buna benzer. Gece 2 de bulantı kusmam başladı ama acı su kusuyorum sadece sabah 8 oldu hala bebeğim hareket etmedi (normalde sabah 6 da uyandırır tepinmeye başlar) apar topar doktoruma gittim gerçekten de hareketlerinde azalma varmış iki gün hastanede yattım sonra normale döndü çok şükür 🤲🏻
Aylingizem 12 saat boyunca hiç hareket hissedilmezse vakit kaybetmeden hastaneye gidilmeli diye duydum bence vakit kaybetmeden bir görün yine de ne olur ne olmaz
Denniz Yeri daraldığı için hareketi azalır diye duymuştum ne kadar doğru bilemem doktoruna görünmende fayda var
Merve_eymen Gittim kızlar nst çekildim herhangi bir sorun yok kalp atışında falan ama hareket yok nst de de hareket hissetmedim hiç. Eve gidip dinlenmem gerektiğini söylediler
Nznkrm Merve_eymen kıpırtı bile olsa hissetmen lazım neden bekliyorsunuz ben hiç beklemezdim acile giderdm