ozg96 Hanımlar az önce ishal oldum prşembe beta 563 dü ilk ayım yani acaba ishal kötü bi işaret değildir dimi çok önce bi yazı okumuştum ishalle ilgili tam hatırlamıyorum size sormak istedim bebeğim için endişelendim hayırlı akşamlar🙏
Muallimehanim ozg96 Ben hamileliğimi aşırı karın ağrısı ve ishalle öğrenmiştim. Bende ilk ayımdaydım. Hormonlardan kaynaklı. Kimi kabız oluyor kimi ishal
Lale00 ozg96 endiselenmene gerek yok herkes kabiz olmaz. Bende 19 haftamdayim genelde ishal olarak geciriyorum kabiz oldugum cok nadir.
Mavilianne ozg96 Bol su iç canım ishal olunduğu zaman vücut sıvı kaybı yaşıyor 😌 Bende genellikle ishalim. İlk aylar olmadım ama.
Konul_Nilay ozg96 yok ya bebekle alakası yok.sadece çok olursa vucudun suyu gider,vücudun senin.zayıflar metabolizman
vissnelinutella Bende gebeliğimin ilk ayında oldum gebelikten dolayı değil demişti doktor hormonal değişimler yapıyor demişti birde salgın var sen yine de ihmal etme ben ilaçtan önce kızılcık suyu ile bitirdim çok şükür sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah’ım hepimize 🤲🏻
ozg96 vissnelinutella Allah razı olsun yüreğime su serptiniz çok teşekkürler 🙏 dediğim gibi bi yazı okudum tam hatırlamıyorum bu yüzden bebekte bi sıkıntı olduda ishal mi oldum diye düşündüm çok sağolun ❤️🙏
Selinkrdag Canım bende senin gibiydim gebeliğimi bilmiyordum hatta bende biseylerin degistiğinin farkındaydım ama hormonlardan kaynaklı canım bol su tüket hiç bisey olmaz endiselenmene hic gerek yok icin rahat olsun
Serenty Ben de de vardı.doktorum haşlanmış patates filan ye dedi. gebesin artık ilaç kullanamassin zaten.kullanmayi sen de istemezsin.ama fazla sıvı kaybı yaşarsın kendini iyi hissetmessen görün doktora.bol bol sıvı tuketceksin
ekara ozg96 ishalsen yarına geçmesine dikkat et uzun sürerse çok su kaybedersin serum gerekebilir. Su iç bol bol
ozg96 ekara iki kere gittim lavabo ya afedersiniz daha olmaz diye düşünüyorum öyle hissediyorum kendimi bilerekten 😌