Aslhnmstfa Merhaba anneler ben hafta sonu kanamam var diye hastaneye yatmıştım çok değil hafif bi leke gibiydi dün çıktım hastaneden bugünde hafif hafif lekelenmeler var bu normal mı aşırı bi kanama değil hfif lekelenme
Obsesifk Aslhnmstfa aynısını yaşadım bende ama benim kıpkırmızıydı 2 gün hastanede yattım çıktım ertesi gün tekrar oldu gittim acile bebeğin kalp atışı var bizim yapacağımı bişey yol ilacını içip istirahat yapcaksın dediler bende geldim eve yattım sonra yavaş yavaş kahverengiye döndü sonra bitti şimdi 28 haftalığız
Sabrszanne3535 Aslhnmstfa ilaci düzenli kullandigin zaman geçiyor canım benimde öyleydi sürekli uzandım kendimi yormadim
Sonay Aslhnmstfa Yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? Ultrasonda bakıldı sorun yoksa ilaçları kullanmaya devam et cnm benim bi tanıdığım var onun yoğun kanaması vardı ilaç kullanıyordu 3. Aydan sonra kesildi ... Ilk ay olabilir belki ama tabi doktorunu her zaman bilgilendir
Sabrszanne3535 Aslhnmstfa yok canım aksine faydası var bebeği koruyo ben 4 aydır kullanıyorum vajinal olarak mi kullanıyosn agizdanmi
Aslhnmstfa Sonay doktorumu değiştircem canım pek bi ilgisiz geldi gelip ilgilenmedi bilgi bile vermedi hemşire çıkabilrsin dedi dün doktorum gelip şunları yap falan diye bilgi dahi vermedi
Obsesifk Aslhnmstfa o zamanki doktorumda öyleydi hatta ilk yanına gittim ben 15dk sonra çıkıcam sen acile git dedi bana o gün notunu verdim değiştirdim direk şimdiki çok iyi o gün acilde olan doktora gidiyorum artık
Aslhnmstfa Obsesifk bende değiştircem devlet hastanesine gidiyodum çankırıda şimdi özel hastaneye gidicem
Obsesifk Aslhnmstfa canım özel devlet diye ayırma sor araştır hangi doktor iyiyse ona git hastane olarak değil doktor olarak bak