XMery Panik yaptim kızlar bir iki kere pıt pıt hissettim normalde baya hissederdim böyle bisey yasayan oldumu acaba
zcolak XMery bazı günler benimde hiç hissetmediğim oluyor canım. Zaten bir iki haftadır hissediyorum. Ama bir kaç kez oynasa bile kafi i. Belki de uyuyorlar. Öyle düşünüyorum. Hiç evham yapma
Gamzelianne1453 XMery o haftalarda ozellikle 26 27 haftalarda artik uyku duzeni olusuyor gunun 18 saati uyuyorlarmis cnm 😂
Minikkkuzummm XMery Benimki bi gün hareketli bi gün dinlenmede.. Bunu anlayana kadar baya panik oldum ama :) sakin olmak lazım.. Onlar orda canları Nasıl isterse öyle takılıyorlar 😊
Mutire XMery canım bu 27 haftada bişey var valla bende de öyle oldu ve burda birçok arkadaş 27 de aynı senin benim gibi olmustu
Semooshh Aynı haftada yız benimde öyle çok kıpır kıpır değil :) bazen Bi iki pıt pıt bazen tekme bazen sertleşme bende çözemiyorum. Ayrıca bişey sorucam karında sertleşme normalmi? Yürüyüş yaptığımda falan böyle taş gibi oluyo sanki herzaman değil ama arada Bi.
XMery Semooshh normal heralde bazen benimde öyle oluyor anlayamıyorum ayy acemelik cok zor canım Valla panik oluyoruz iste 😂
Sec2016 Bende 27+5teyi. Benimde bebişim çok sakin gunde birka defa ufakta olsa hareketini hissetmek yetiyor. Sakin olacaklar insallah.😀😊
Cburc Bende bugun cok nadir hissettim oda sola yatınca bide hafifçe tekme attı keyif yapıyor sanırım, 😂
Zeynep1 Benim o haftalarda sabahları fazla hareket etmiyordu hatta 1, 2 gün fazla hissetmediğim zaman bile oldu ama akşam ve gece yatarken yerinde durmuyordu normal bi durum hareket ettikçe yoruluyorlar o yüzden fazla hareket etmezler yada uyuyor oluyorlar bende çok panik yapardım nerdeyse 3 4 günde hastanenin acilindeydim normal bi durum merak etmeyin