bhrkcbyk 29 haftalık hamileyim bugün gittiğim kontrolde doktor bebeğimizin başının 31 haftalık karın bölgesinin ise 28 haftalık olduğunu söyledi. Perinatoloji bölümüne yönlendirdi. Bu durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
Kerem_alyadua bhrkcbyk benm bebeğimnde öyle kafası 3 hafta önden gidyr bacak boyu 1 hafta önde ama doktr normal diyor oğlumdada öyle cıkıyordu hep
Kerem_alyadua bhrkcbyk devlet hastanesinede gidyorm özelede devlet hastanesinde haftasıyla uyumlu cıkıyor özelde kafası boyu karın cevresi farklı haftalarda cıkıyor bence ölcümden kaynaklanıyor
Mugeboz1 Benim bebeğimin ölcümleri 30 haftayla uyumluyken sadece başı 32 haftayla uyumlu. Fakat doktorum bir sorun görmedi, yapısal oldugunu söyledi , bebege cok kilo aldırmamak adına tatlı ve karbonhidratı yasakladı
Dilanserdar Bana da karın bölgesisinn iki hafta geride olduğu söylendi başka doktora gittim öyle bir şeyin olmadığını haftasına göre uyumlu olduğunu söyledi acilde doğumhane ye ultrasona girdim doktor çok iyiydi bi sorun görünmüyor dedi her doktor farklı şey söylüyor bence takmayın kafaya