AntisosyalKelebek Sugarclk biz 8 haftalığız ama 4 aylık gibiyiz utanıyorum kaç aylık dedikleri zaman içime de çekemiyorum 🤷🏼♀️🙈
Birpsikolog AntisosyalKelebek ah resmen aynı duyguları paylaşıyoruz! Tam 8 haftalığım ve kocaman bir göbeğim var 🙄🙈😊 hiç bir zaman anlayamayacağım sanırım bebek mi göbek mi 😀
ezoterik AntisosyalKelebek o gazdan kaynaklı şişkinlik olabilir ama 8.haftanizda o kadar belli olmaz sanirim,😊
Deletedmom0071 9 haftalıkken çıktı ben de anlamadım hiç kilo da almadım herhalde 30 lu haftalardan sonra benim göbek dağlara taşlara 😄😅
Ysmn_61 Sugarclk 10 haftalık hamileyim benim hafif çıktı ilk çocuğumda hiç kRnım yoktu 6. Aydan sonra çıktı 😂😂
-MinikAnne- Sugarclk 17 hafta olmuştu ilk belirginleşti. Sonrasında hızla büyüdü suan 26 hafta baya iki katı 👶🏻🤗💕
Deletedmom2224 8. Hafta itibariyle belirginleşti şuan 12 yiz baya var ikinci gebelikte çabuk çıkar derlerdi de inanmazdım 😂 gazdır o gazcılar gelmesin lütfen ilk bebegimde de çok erken cıktı 😂
AntisosyalKelebek Deletedmom2224 ya benim hiç gaz problemim yok hamile değilken çok yaşardım ama şuan çok rahatım 🙈
Sahika3 Ozgdnc yaa sonunda kendim gibi olan biri ben de 11. Haftada böyleyim insanlar soruyor hamile misin diye😂