Sibelarc Aşırı derece de belim ağrıyor sizde de okuyor mu 16 hafta 6 günlüğüz normal mi bu ağrı anlamadım tam ağrı da değil bıçak girip çıkıyor sanki
HazelBaskal Handeaslan39 ondan mi oluyor canim ya 16+6ligim bende aynen adim attigmda hareket ettigmde aniden bicak gibi bir agri saplaniyor dunden beri🙄
Handeaslan39 HazelBaskal normal canım çok normal benım ilk gebelıgımde öyleydi 🙄 Doktor kanaman olmadığı sürece korkma dedı canım normal yani
Duygucoban Bencede korkma canim benimde oluyordu hatta hem kasik agrisi hem bel agrisi yasiyorum yuruyemiyorum bazen banada ayni seyi soyledi doktorum kanaman olmadigi surece korkma diye
HazelBaskal Sukur birkac gun surup kesildi suan agrisi ama ilerde tekrarlayacak kesin🙄 erkek cinsiyeti canim 🤗sizin daha belli olmamistir herhalde lkayRazgatLolu
lkayRazgatLolu HazelBaskal tezim yine devam ediyor 😂 erkek bebekte bel ağrısı çok oluyormuş diyorlar sanırım bnmde erkek galiba😂 ctesi söylerse eğer öğrenicez 🤗
HazelBaskal lkayRazgatLolu saglikli olsunlar da kizinda erkeginde gozumuz yok canim🙏haber ver cinsiyeti ogrenince😘😘
lkayRazgatLolu Sibelarc ayyy inanmıyorum yaa çok sevindim 🤗 bakalım ptesi ben napıcam. Banada ikiz dedi tek biliyodum ama ikizmiş😂
Sibelarc lkayRazgatLolu ayy ciddi misin hep ikizim olsun istemiştim çok sevindim cnm hayırlısı olsun 💕 sağlıkla al kucağına inşallah