Deletedmom00313 https://i.hizliresim.com/DOGNko.jpg Eşim var diyor ben yok diyorum sizce var mı yok mu emin olamıyorum sevinemiyorum bile 😶
Tugce1803 Deletedmom00313 Bu teste hiç ama hiç güvenmiyorum 4 tane yaptım pozitifti ve sonuç hüsran. Başka bir testle dene bence
Rbs111 Deletedmom00313 canım ben gördüm gölge gibi ama testin üzerimden zaman geçmiş c çizgisinden anladım. O yüzden ne t birşey diyemem yarın tekrar yap eğer hamileysen 5 Dk içinde çıkması gerekiyor
Deletedmom00313 fadimeozbas resimde okadar belli olmayabilir ama elimde belli yani bilemiyorum eşimde var diyor bugüne kadar yaptığım testlerin hepsine yok demiş insan şimdi var diyor 🙄 o gördüyse ben kafamda onayladım😂
Badevehande Deletedmom00313 benim bir gün geçtiğinde silik çıkmıştı ama hayalet çizgi bile göremedim belki geç döllenmedir 3 gün geçsin en az tekrarla bence
Deletedmom00313 HaticEngin bende öyle düşünüyorum yanı eşimde var diyor bugne kadar yaptığım testlerin hepsine yok çizgi diyen adam şuan bana var diye inatlaşıyor 🙄🤷🏻♀️
Beyza78 Deletedmom00313 benimde ikinci cizgim çook silikti 3 defa daha yaptım sabah erkenden daha belirgin çıktı şuan 5 haftalık hamileyim bu tarz testlerde bir kaç defa yapmak gerekiyor
ozg96 Sabah kalktığınızda yapın fotoyuda siyah beyaz effect yaparsanız görebilirsiniz varsa çizgi İnşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre verir inşallah🙏
Halime_dgrl12 Bence bu testlerden yapma bunlar daha sonra üzerine kan geliyo kesin hamileyim diyosun erken gebelik en mantıklısı