NaileK 32.haftada suyumun biraz azaldigni söyledi doktorum ama önemsemedi 1 2 hafta aynı şekilde devam etti.34.haftada yine su falan geldimi dedi bende hayr dedim yine önemsemedi
Kerem_alyadua NaileK bana 26 haftalıkken az demişti suyu sonra nasl olduysa 1 hafta sonra normale dönmüştü
Feyzaselh NaileK Benim ilk gebelikte azalmaya başlamıştı. 37+3 falandım Doğum yaptım. Sezaryen oldum ama bebeğin eli yüzündeydi bide oda ekstra sebep oldu sezaryene
Elifdddd Kimya benımde öyle ama daha erken suan hala suyum haftasına göre az hareketlerını takıp edıyorum doktora sık sık gidicez tabbım sağ salim kucagımıza aldırsın
BurcuUur Kimya sabahları 1 çay bardağı havuç suyuna 1 yemek kaşığı hakiki zeytin yağı suyu çoğaltıyor içtiğin suyuda arttır
NaileK Feyzaselh benmde sezaryan olucak büyük ihtimal ama merak ettiğim biranda bitermi suyu ondan korkuyrm
Feyzaselh NaileK hayır zaten kontroller haftada bire düşüyor. Her hafta kontrol ediyo doktor. Ona göre idare edemeyecek seviyede olduğunda tarih veriyor
NaileK Feyzaselh bende haftada bir gidiyorum inşallah bir sıkıntı olmaz bende sağlıkla kavuşurum teşekkür edrm cnm