Minikkimyager Mzgsrzn sızlama var mı ?bazen yumurta gibi yüksek proteinli gıdalar yediğimde bende de oluyor
titebouille Mzgsrzn bende aynı.. dün tahlil yaptırdım yanma var mı dedi yok dedim.. enfeksyon var falan demedi bişey..
DilanArslanSahin Bol su içmeme rağmen benimde gün içinde ara sıra koyu ve sıcak gelmeye başladı henüz bir anlam veremedim 😳😳
Meryemarden33 Bende 37 deyim canm bnmde aynı şekilde çok su tüketmeme rağmen enfeksiyon çıktı sanırım son haftalarda oluyor enfeksiyon
deletedmom9494 Mzgsrzn bende 37+1 im benimde koyu sarı acaba enfeksiyondan mıdır ? Tereddüt ettim şimdi
Ozge033 Bebegin cinsiyetine gore koyulastığı soyleniyor erkek bebekte daha koyu oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.
Mzgsrzn R_abia çok fazla su içiyorum aslında gün içinde ama biliyorum bakalım yarın kontrolum var doktora sorarım bakalım nedenmiş
MinaveAnnesii Mzgsrzn evet 2 anlamı var canım ya cok az su içiyorsun yada yanma hissediyorsan idrarında enfeksiyon vardır öyleyse doktora gitmeni öneririm bu haftalarda hele hiç iyi olmaz enfeksiyon
Mzgsrzn Deletedmom0071 yok canım ya bazen beş litreyi de buluyordur günlük su miktarı ve idrar yaparken yanmam da yok