Rumeysaasgin Doğum yapan hanımlardan öğrenmek istiyorum afedersiniz ama doğum sırasında kaka yapmaktan çok korkuyorum nasıl oluyor başınıza geldi mi kötü bir durum mu olmaması için ne yapmak lazım ?
Tugetpak Rumeysaasgin 6 7 cm gelince lavman yapılıyor korkmayın. Son dakka 10 cm açılmayla Doğuma alınanlar genelde kakasını yapıyor ama korkmayın genelde alışkınlar bu duruma.
burcuburcu Rumeysaasgin bana lavman yapılmadı ilk doğumumda gece gittim hastaneye öbür akşam doğum yaptım o yüzden heralde ama doğumda çok az yaptım ıkınırken doktora söyledim yap yap bişey olmaz ıkın sen dedi 😄 çok kötü bi durum 😒 ama doktorlar alışıktır tabi doğumda tek korkumuz bu olsa
tugba04 Bizimde 10 gun var bu konuyu cok dusunuyorum bende malesef dogumdan cok bunu dusunuyorum yani belki onlara gore normal ama insan yinede cekiniyo
Hemsirehanim Canım ben doğumhane hemşiresiydim illa ki kakasını yapıyo hastalar ama emin ol iğrenmiyoruz ya da hemşire veya ebeler doktorlar hiç bişey demiyo öyle birşeyden çekinmene hiç gerek yok yani ☺ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Rumeysaasgin Hemsirehanim aminnn Allah razı olsun canım benim Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne bileyim doktorumdan utanıyorum öyle kötü görmesini istemiyorum çünkü Allah nasip ederse diğer hamileliklerimde de aynî doktora gitmeyi düşünüyorum 😊
Mirayyldz O eskidendi cnm.smdi oyle bi drum yok lawman yapiolar o ztn icinde ne war ne yok ckario mqde bombos oluo ondn snra dquma aliolar 🤗
FulYasin01 Bende bu lavman olayından çok korkuyorum nasıl birşey acısı falan oluyor mu yaşayan var mı aranız da ? 🤫🙄
humaninannesi61 FulYasin01 Uzun cubuğu olan içi sıvı dolu bir şişe. Makattan yerleştirip içe sıkıyorlar. Bittiği an tuvalete gitme isteği duyorsun zaten. İçin temizleniyor. Emin ol o korkulcak bir şey değil😍
FulYasin01 humaninannesi61 Ne biliyim adı bile kötü ya lavman 🤣 Bir nebze içim rahatladı ama teşekkür ederim 😍😍
humaninannesi61 Kızlar doğum esnasında onu hiç ama hiç düşünmeyeceksiniz emin olun. Çünkü doğum başladığı an öyle bir ıkınma hissi geliyor ki tutmanız imkansız. Ne olursa olsun aklınız bebeğinizin doğum esnasında oluyor😌❣
humaninannesi61 Hasgulselin Eşiniz başınızın yanında olacak ve belden aşağanız kapalı olacak. Eşiinizin görmesi veya anlaması doktor söylemediği sürece (ki söyleyeceğini sanmıyorum) anlaması imkansız. 😌