Canan_irem96 kuzum bende senin gibiydim. O ilacı da kullandim ama çözüm bulamadım. Fitili, jeli, hapı, diyeti alternatifler neler neler... Ameliyat oldum gecmedi. Ankarada bu konuda kocatepenin orda mevlut hoca diye biri vardi ameliyatimi o yapti yuzde yuz sonuc diyordu Turkiyenin her yerinden gelen vardi klinigi tiklim tiklim hic bir ise yaramadi bende. Bosuna olmusum.Ameliyat ardinda ki o iki hafta zaten hemeroid sancisini aratiyor o seviye. Bide aci esigim cok yuksektir benim.Sonra hemoclini onerdi bir doktor, Sigorta karsilamadigi için genelde söylemiyorlar dedi. Aldım kullandim anında mi rahatlatır. o gün bugündür kim hemeroid dese bunu söylerim. Yalniz su ayrintisi var "HemoClin kullanımı hamilelik ve emzirme döneminiz için de uygundur. Ancak bu dönemde herhangi bir ilaç kullanımı hekiminize, ebe-hemşire veya eczacınıza danışmayı gerektirir." Her ilacı kullanmadan önce elbette sormamiz gerekiyor bir sorun doktorunuza izin verirse deneyin isterseniz. Kime dediysem yararını gördü ki ilac onermekten korkarim ama o illeti cekmeyen bilmez.Gözümde yas kalmamıştı artık acisindan. Iki büklüm lavabodan cikamayip yigildigim çok oldu. Yıllarca cektim cok geçmiş olsun. Dilerim faydasını görürsünüz.