Muu_1906 26 haftaya girdik arkadaşlar ikiz çift yumurta hamileyim. Karnım sanki ayakta ve otururken sert gibi gergin baya sizde nasıl. Birde artık hareketleri daha belirgin içe doğruda dışa doğruda gezip geriniyorlar gibi vuruşları geçişleri oluyor karnımda.
Superfreshlerim Muu_1906 17+5 ikizlere hamileyim, yazdıklarınızı okurken içim kıpır kıpır oldu, ben daha hiç hissetmiyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ozlem2634 Muu_1906 daha cok farklı sekıllere gırıcek karnınız ben 33 haftalıgım gunden gune sekılden sekıle gırıyor hareketlerı daha da sertlesıyor ve acıtıyor😁dısardan cok cok rahat gozukuyor 😁
Fatmalipelit Muu_1906 bende 26+2yim canim cok şiştim karnim cok yukarda ve sivri yanlarim boş hareketleri bazen canimi yakiyo
Elisasara Muu_1906 bende 26+5 çift yumurta ikiziyim bi kaç defa kasılmalarım oldu doktor prageston verdi daha iyiyim
Muu_1906 Superfreshlerim maşallah az kalmış inşallah bende hissetmiyordum o haftada detaylı ultrasyonu 19 +5 de yaptırdıkdan sonra 20 21 22 de hissetmeye başladım. Hareketleri hissettikden sonra daha bi azalıyor endişeler şükür
Superfreshlerim Muu_1906 inşallah canım, detaylı için bana 21. Haftaya randevu verdi doktor ikizleri öncesinde değerlendirmek istemiyormuş🙄
Muu_1906 Superfreshlerim bana da ikizlerde çok geçe kalınmadan erkenden yapılması daha iyi olur dediler. Bizde yaptırdık. Radyologdu doktorumuz.
Muu_1906 Superfreshlerim öle canım yoksa bana kalsa beklicektim 22 23 haftaya kadar şehir dışından apar topar geldim ankya
Muu_1906 denizadaalpp kaç hafta oldunuz . Benimde öle bazen kasılma felan olurda anlamam diye endişe etmeye başladım
Muu_1906 Ozlem2634 o zaman endişe etmeyim benimde ağtı eşiğim yüksek kasılma felan olursa hissedemem diye bi sorayım dedim. Benimde yeni olmaya başladı iyice sert hareketlere iyice hissettirmeye başladı. Maşallah sizin az kalmış doğum için gün verdimi doktor. Darısı bize 30ları bi sağlıcakla geçseydik
Muu_1906 Fatmalipelit aynı benim karnım bana da sanki yanlar boş öne doğru sivri büyüyormuş gibi geliyor bazen içimde gezerken acıtıyor gibi bakalım doktora gitmeme 1 hafta var ne dicek.
Superfreshlerim Muu_1906 bende Ankaraya randevu almıştım sonra doktorum bulunduğun ilde yaptırabilirsin dedi onu iptal ettim oradaki perinotolog 20. Haftaya randevu vermişti, buradakide ikizleri 20 den sonra alıyorum dedi 21. Haftaya randevu verdi☺️
Muu_1906 Superfreshlerim her doktor farklı değerlendiriyor.ben şırnakda olduğumda çokda uzman bi doktor yoktu.doğumuda ankda yaptıracağım için geldim ankya bi dahada gitmedim
Konul_Nilay Superfreshlerim canım bi şey sorcam.ben azeriyimde.peeinatoloq ayeı dopler ayrımı sizde.anlamı farklımı aynımı?
Ozlem2634 Muu_1906 benim kasık ve karnına sanki bıcak batıyormus gıbı 10-15 snlik acılar oluyordu onu doktora soyledım kasılma demıstı gunden gune artıcak dedı ilk 28 olsam diye panıktım sonra 32 yı gorsem dıyodum sımdı 34-35 olsam dıye dua edıyorum doktr 37 yı gormek ıstıyor o hafta sezeryan olursun dedı hep bır panık oyuzden cok ıyı anlıyorum sızı ınsallah hepımızde saglıkla ıstenılen haftalara gelırız kuveze gırmeden alırız bebeklerımızı 💕💕
Muu_1906 Elisasara bakalım muayene ye gidince sorucam ben 19unncu haftaya kadar kullanıp bırakmıştım. Daha sonra kullanmadım kasılmayıda kendi doktorum demedi hiç şimdiye kadar muayenede nasıl olur bilemiyorumda kasılma nasıl hissediliyor anlaşılıyor
Muu_1906 Ozlem2634 bende olmadı şimdilik şükür batma sancı gibi. amin inşallah bende öle şükür geldik bugünlere inşallah sağlıcakla da küvöze gerek kalmadan evimize alır götürürüz yavrularımızı. Kiloları nasıl şimdi sizin yada 25 26da felan hatırlıyormusunuz nasıldı