Merakliana Kızlar hakkaten herkes ishal oldu mu doguma yakın. Bir de ben 38 im suan. Asırı asırı uykum var 3 gündr gün aralarnda hep uyuyorum. Böyle olmuş muydunuz 😴
esra1907 Merakliana ay canım acaba bende mi anormallik var diye düşündüm deli gibi uykum var sürekli ama ishal olmadım 🙄
Merakliana esra1907 vallahi sürekli uyuyorum. Dogum zamanı enerji yüklenir diyorlar ilk hamilelgmde suyum gelmişti enerji yüklenmesine gerek kalmadan 🙈 bunda cok sabırszlk bastı 🤭 dogurmak istiyorum artk 🤲🏻
Menekse_kbli Bende ishal olmadım dedigin gibi hep uyku hali vardı hic bi belirtim yoktu gece 12den sonra 10 dkda bir sancı girmeye başladı o gün doğurdum zaten
Cookie_the_pomy Merakliana isal doğum belirtisi olarak ifade ediliyor Boşaltım yapamayanlara lavman yapıyorlar tc de diye biliyorum. Umarım zamanlı ve kolaylıkla gelir bebeğin
Eeeeeeee 37+6 da olduğum Pazar gecesi saat 3.30 da uyandım karnımda bir sertlik vardı lavaboya gittim önce nişan geldi, ayağa kalktım nişanı gördüm panikledim derken suyum geldi ama inanamadım 🙄 eşimi çağırdım eşofmanımı değiştirdim su gelmeye devam ediyor korkudan tuvalete tekrar oturdum, bi baktım ishal 🙈 Cumartesi 9 da kalkmış gece 1 e kadar misafirim vardı. Bütün gün temizlik ütü yaptım nevresimleri hazırladım bayağı enerjiktim. Galiba bütün belirtiler varmış sandı dışında. Hasteneye gittik hemen ama ne sancı geldi ne açılma. Suni verdiler o da beni mahvetti hiç olmayan sancı bi geldi 5 dkda 1 3 dkda 1 derken suni verilmeye başladıktan 4 saat sonra açılmam 2 cm bile olmadığı için sezeryan istedim ve Pazar 16.30 da bebeğimi sezeryanla kucağıma aldım ☺️ Sağlıkla geldi çok şükür 🙏🏻
Merakliana Eeeeeeee ay dünde ben aynen ev sil süpür misafrlere hazırlık oblarn gitmesi 1:30 u buldu. Benm yataga girmem 2:30. Ama ne gelen var ne giden 😩
hunilimom Merakliana ishal olmadım ben canım ishal olmanızın sebebi bebek bağırsaklara baskı yapmayı bisrkaiyir ve bağırsaklar bunu ishal olarak atıyor vücuttan son zamanlarımda benim de çok uykum vardı doğum için enerji topluyormusum meğer 😂
Merakliana hunilimom yaa benmde aşırı uykum geliyor bu aralar hep uyumak istiyorum. İnşallah hemen gelir artıkın 😣