Happymumsyy Arkadaşlar belim ağrıyor hafif kasık ağrım var yani bilmiyorum tam nerem ağrıyor sizde böylemisiniz vallahi panik atak oldum
CanNurdan Happymumsyy ben de şu sıralar gaz sancısı çekiyorum havlu koydum karnıma çorap giydim ısıtmadım havluyu ama 🙄ara ara giriyor sancı yine
Muallimannecik Happymumsyy gaz sancısı olabilir mi acaba ayağınıza çorap giyip bağırsaklarınıza masaj yaparak evin içinde dolaşın biraz bende gaz sancım olunca neremin ağrıdığını dahi tarif edemiyorum 🤦🏼♀️
Bertug-Tugberk-Mom Happymumsyy Çok normal canım, benimde öyleydi halada öyle 23. Haftadayım. Hatta şimdi şiddetli bel ağrılarım başladı:( doktorda normal diyor , lekelenme kanama olmadığı sürece..
Anneeee1 Happymumsyy 20. Haftadayız bende de aynı problem var bağırsaklarımda hatta makat çevremde 😞 biraz hareket edince artıyor ama normal sanırım basınçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Happymumsyy gurcem ah canım korkuyorum Allah korusun allahım biran önce 38 leri görelim o zaman nerem ağrırsa ağrısın valla umrum değil
Happymumsyy Muallimannecik bilmiyorum ki olabilir mi çok pimpirikliyimmm coook rahat olan insanlara o kadar özeniyorum ki
Happymumsyy Bertug-Tugberk-Mom allahım canım hepimizi sağ Salim zamanında kavuştursun inşallah inşallah
gurcem Happymumsyy hahahaha ne tatlısın 😂 valla ben enfeksıyona baglıyorım cunku saglık ocagında ıdrarda proteın cıkmıstı oda agrı yaparmıs drumda hamılelıkte olabılır demıstı bol su tuket dedı ama sudan mıdem bulanıyor artk
Nehirkaya25 Ben 20 haftaligim ve evet dediğin gibi rahatsızım tam olarak sorun nerde sikinti ne bende bilmiyorum 😑😏
Happymumsyy Muallimannecik evet canım haklısın ama ben Antalya da yasıyorum hava 40 derece mecbur hep klima açık heryerim yanıyor çünkü 😬
Yelizege1991_ Bende 25 haftalığım aynı proplemler bende de var agrım var gibi ama anlatamıyorum nasıl bişey olduğunu 🤣🤣gazmı sancı mı gerilmemi bulamıyorum
Happymumsyy gurcem ah canım maden suyu iç iyi gelir yok ben çiş verdim ya bisey çıkmadı benim pimpirik problemim var 😬😬😂