rukiye-02 Cileginannesi benim kan değerim iyi çıktığı için doktor haftada iki üç gün tavsiye etti rahatsız ediyor beni ishal yapıyor o yüzden öyle kullanıyorum
sevmeh Cileginannesi maltoferin şurup gibi olanını kullanıyorum ben gece yatarken içiyorum genelde her gün alıyorum
Selay Cileginannesi sabah kahvaltıdan 1 saat önce günde 1 tane. Ama herkesin kan değerlerine göre değişir. Doktorunuz ne diyorsa o
cordelia FerplexFol 10lu minik şişe şeklinde verdi bu kez doktor, Salı gününden beri bakışıp duruyorum. Kan gibi duruyor şişede, açamadım hala. Hap daha iyiydi ama 2 kez mide kanaması geçirince Demir şurupa geçiş yaptı doktor. Bu ilaçtan kullanan var mi? Vişne kokusu ve tadı verilmiştir yazıyor kutusunda ama kan gibi renginden dolayı içim almadı bir turlu. 🙈😬
Ebruas Ben hergün bir tane kullanıyorum ama demirim düşmeye başlamış 2 ye çıkaracaktı bir hafta önce ilacı yazdığından tekrar yazamadı bi sonraki kontrole kadar hergün tek kullanıcm yine
Cileginannesi EUEUEU 18. Haftadsyım Selay ilac ıstemesem vermıycektıkı doktor. Kan degerlrrımın dustugunu ben soyledım yoksa gerek yok dıyodu. Allah işini hakkıyla yapan insanlarla karsılastırsın.
EUEUEU Cileginannesi bnmde ilk haftalarda ishal sıkıntım oldu. Bebk büyüüdkce gitti o sorunum.tekrar hergün içmeye çalış bakalım bi.sıkıntı olucakmı yine
cordelia Hllswm yaa gerçekten mi.. korkudan açamadım kaç gündür eczaneye gidip değiştireyim diyordum ama güzel mi tadı cidden, içilir türden mi
Mucizemsinseenn Cileginannesi feramat içiyorum günde 1 kere :) gece içiyorum 3 saat önce ve 3 sonra bişey yemiyorum eczenedeki kadın öyle söyledi
Ecemsbaby Cileginannesi 3 günde 1 kullanıyorum artık, değerlerim çok iyi durumdaymış yine de doğum zamanı kan kaybı önlemek adına depoları dolduralım dedi 😊 eskiden günde 1 kullanıyordum aç karnına