Nnurmehmet Deletedmom00313 Elinde ovülasyon testi varsa onunla da yap ben önce gebelik testi yapmıştım sonra ovülasyon testi yapmıştım ovülasyon testiyle de gebelik varsa çıkıyor hemde gebelik testinden daha koyu çıkıyor 😊
Nnurmehmet Deletedmom00313 O zaman hamilesin inşallah geç dollenmedir muhtemelen😌 Hakkında hayırlısı olsun canım RABBİM gönlüne göre versin inşallah haberdar et bizi de sonucundan 🤲😊🧡🧡
ant2602 _vesileaksoy gözün aydın canım bak artıyormuş güzel güzel bende 29 la başlayıp 85 e yükselmişti 😊hadi sağlıkla gelsin inşallah
Nnurmehmet Deletedmom00313 Canım sen yarın sabah direk git kan ver bence hem kesin sonuç olsun inşallah hamilesindir inşallah 🤲🧡
_vesileaksoy Desent hala da inanamiyorum arada belime agri giriyor aklim cikiyo adet olcam diye Rbbim isteyen herkese nasip etsin
Desent _vesileaksoy Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Sadece dikkat et ağır kaldırma kabız olma uzanma bir yerlere
Seda_123 Sevgimom1 Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmaz bu bi ilac değil çoğu kisi yanlış biliyor bunu folik asit hamile kalmak isteyenlere verilen takviye bebeğin beyin gelişimi için sizin için değil
Sevgimom1 Seda_123 doktor bana verirken hamile kalmanı kolaylaştırır demişti 🤔🤔 ınternetten bende o şekilde okumustum
Seda_123 Gulay06 Hayır folik asit hamile kalmaya yardımcı olmaz hiç bir zaman sadece hamile kalmak isteyenlere verilen bebek için faydası olan bi takviye
Yardimcianne Gulay06 folikasit hamile kalmaya yardımcı olmaz. Faydası bebek oluşumundan önce anne vücudundan alacağı besinleri salgılamak ve bebeğin kemik yapısına salgılanan vitaminlerin yardımcısıdır.
Seda_123 Sevgimom1 Hayır canım hamile kalmayı kolaylaştırsa ben kullanırdım benim 1 buçuk sene olmadı çocuğum doktorlara filanda sormuştum hatta senin için değil eger hamile kalırsan bebeğin beyin gelişimi için demişlerdi
Sevgimom1 Seda_123 anladım hala kullanıyorum ama eşim de sperm değeri düşük çıkınca şimdi bide onunla uğraşıyoruz keçiboynuzu falanda filan.. rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin