Eymen123456 Merhaba anneler 39 haftalık gebeyim hic bir belirtim yok ağrım sancim acilmam birşey yok ilk oğlumu 37 haftada normal kendi sancimla 3.250 gr doğum yaptim ama 2.oğlumun gelmeye niyeti yok galiba sizde durumlar nedir
Hikmethanim_07 Eymen123456 38+5 sezeryanım ben 3 kere acile geliyor sandık gittik gelmeye niyeti yokmuş ama😄
Vaveyla Eymen123456 39 bitiyor bu gece 40 a giriyoruz ama hala ufak adet sancıların dan başka bişey yok ilk doğum ve korku hat safhada
Vaveyla Deletedmom139 devlette ki 41 bitene kadar özelde Bi doktorumuz var o da bir hafta daha bekleyelim olmazsa sezeryan dedi ne açıklık ne nişan ne de nst de çıkan sancılarım var kafam çok karışık
Deletedmom139 Vaveyla sorma 3 eylul dogum tarihi gelmese suni alip dogurtcaklarmi bekleteceklermi bilmiyorum
Vaveyla Deletedmom139 ben düzensiz çıkan sancılar sonucu doğumhaneye alındım şuan iki doğumdan da çok korkuyorum resmen sırtımda yük ama bir avazda kendi sancılarımla normal doğum yapmayı daha çok istiyorum
esra1907 Eymen123456 38+3 bebiş Salı günü kanalda değildi bugün kasıklarım ağrıyor artık taşıyamıyorum sanırım 😂 ama bir belirti yok
Nesli9415 esra1907 merhaba benimde kanala yerleşmemiş 38+2 yım yerlesmeme durumundan, doktorunuz bu zamana kadar yerleşmesi gerekie diye hiç birşey soyledi mi size acaba ?