Esinserkan Kızlar ben bişey sormak istiyorum. Hastane çantasına kaç tane pijama takımı ve gecelik koydunuz? Hangi sitelerden aldınız? Yaklaşık 2 aydır araştırıyorum ya çok pahalı yada beden kalmamış benim şanssızlığımdan mıdır nedir
MinaveAnnesii Esinserkan ben toplamda 2 tane pijama takımı aldım ikisinde sabahlıklı biri suwenden pijaması 110 tl sabahlığı 80 di (daha uygunları da vardı) öteki biraz daha gösterişli çekim için kullanacam 3 parça 230 tl lohusagecelik_ ten instagramdan aldım
Yyf Esinserkan 1 alt üst pijama takımı 1 gecelik koydum.geceliği 40 liraya lcw dn aldım pijamayı bebeğime kıyafet aldığım bi magazadan aldım
gizemmm Esinserkan lc waikikiden alın. Hiç öyle lohusa sitelerinden almayın tavsiyem. Ya da daha şık kadınsı bir şey istiyorsanız kotondan alın. Hiç bir fark yok ayrıca bilinen markalar
Svgcn Esinserkan MinaveAnnesii Yyf gizemmm Rapunzel2019 Merhaba Bayanlar. doğumdan ne kadar önce lohusa alışverişi yaptınız.
Deletedmom2 Esinserkan ben suwenden bir pijama bir gecelik aldım indirimde şuan ikisi 100 lira tuttu kalite olarakta çok iyi tavsiye ederim
Svgcn Rapunzel2019 benimde kasımın ortalarında o yüzden bilemedim ama hastaneler ve evler sıcak oluyor o yüzden ben kalın birşey almayacağım
Deletedmom2 Esinserkan hayır iç çamaşırı ve pijama markası. Trendyolda da satışları var kendi sitelerinde de var bende buradaki arkadaşlardan duydum markayı çok kaliteli çıktı
gizemmm Esinserkan tabi canlım ya çok pahalı. Eğer fotoğraf İçin çekim için düşünüyorsan, çeyizinde illa ki vardır güzel bir sabahlık al onu giy. Ben her ihtimale karşı beyaz dantelli bir sabahlığım vardı omu almıştım. Ama giyemedim tabi
Aby34 Prensesim gelecek :) 27. Haftalıkken lohusa hazırlığımı da bitirdim yıkayıp ütüleyip hastane bavuluma koydum. Eminönü’nden aldım bir mağazadan. Bir takım krem rengi sabahlıklı pijamalı lohusa takımı, bir takım da pudra rengi alt üst pijama takımı bir tane de pembe uzun elbise gecelik koydum bavuluma :)
Buseeeeee Kesinlikle sabahlık al canim 2 tane pijama ben civilden sabahlık aldım cok guzel istersen orda bak hem fiyatta uygun .
Hcrshra Esinserkan Onlineçamaşır.com dan aldım bende gecelik sabahlık takım 159 tl beyaz tüllü vs foto çekimi için azck şık olsn diye, onun dışında 2 tanede normal pijama takimi aldm.
Esinserkan Ekim de Doğum yapıcam Allah nasip ederse bende kararsız kaldım uzun kollu mu alsam yoksa kısa kollu alıp üzeri sabahlıklı mı olsun