Denizinannesi1 Biz 32.haftalik olduk ama göğüslerimde çok fena kaşıntı var yaşayan varmı neden olur ki
Suleymanovs Denizinannesi1 Catlicak😒.bende de oyleydi.cokkk kasiniyordu bi baktim Goguslerimin altlari catlamis kirmizi mor😣 33 haftaligiz gogus uclarim aciyor.ve goguslerim kasiniyor.yeni hamileyken acimisti goguslerim Sonra olmamisti
melegiminannesi Evet canım bende yaşadım gögüsler yavastan süt dolmaya başladığı icin oluyor sanırım.hatta ben hamilelğimin başında bile yaşamadığım gögüs ucu ağrılarını simdi yasıyorum 35 haftalığım
NurSey PembeKoala bende 31+3 oldum canım 1 haftadır bende de kasık ağrısı kasılmalar sancılar oluyor doktor normal dedi vücut kendini Doğuma hazırlıyormuş
melegiminannesi Denizinannesi1 Yok canım sıcaktan değil o benim ayak bileklerimde de öylr kasınma baslamıstı cildiye bana hamilelik egzaması dedi krem verdi gecti ama
PembeKoala NurSey bende 31 deyim genelde sol tarafta oluyor ve dokununca acıyor gibi enfeksiyondan şüpheleniyorum pazartesi sağlık ocağında test yaptırıcam inşallah enfeksiyon yoktur
Elifdddd NurSey bendede var bıde vajına alt kemıgım agrıyor kötğ bişey mi bilmiyorum kalkarken yatarken yuruken😢
NurSey PembeKoala idrar yollarımda efenksyon çıktı benim ama donununca acımıyor dün öğrendim enfeksiyon olduğunu bol su iç dedi sadece
Ozge3747 Denizinannesi1 Ben de 31+1 im. Bir ara göğüslerimden süt geliyordu ama birkaç gündür kesildi gibi. Çok fazla ağrım sızım olmuyor çok şükür 🙏🏼Serklajlıyım bu arada.
Denizinannesi1 Elifdddd aynı şey bendede var canım yatarken sagimdan soluma zor dönüyorum yürürken aferdersin pişik olmuş gibi yürüyorum ama en çok yoruldugum zaman oluyor