Ekk12 25+2 olduk ama dünden beri midem bulanıyor canım hiç birşey yemek istemiyor. İlk 3 ay zaten hiç bir şey yiyemedim. 3 trimester da mide bulantısı iştahsızlık yaşayan var mı? İlk 3 ay gibi uzun sürecekse nasıl besleneceğim 😭😭
madl41 Ekk12 14. Haftaya kadar kustum 🤷♀️ 28 de yine kusunca acile gittim enfeksiyon çıktı canım bu haftalarda pek normal değil üşütmüş olabilirsin🤷♀️Ben serumdan sonra kendime geldim
espalp Ekk12 15 hafta kusmuştum. Şimdi 30’larda bulantı tekrar başladı. 35 oldum dünden beri kötü hissediyorum kustum da dün gece. Benimki doğum belirtisi mi bilmiyorum 🤦🏼♀️ 20’ler olmamıştı doktorunuza danışın isterseniz🙏🏻
Ekk12 Fidansvnccm benim 4. Aya kadar sürdü ne güzel geçmişti hiç yoktu dünden beri yine aynı başa dönmüşğz gibi. Baştaki gibi yemek yiyemezsek bebek nasıl beslenecek. Ne yapıyorsunuz siz
Fidansvnccm Ekk12 yemek yerken degilde yedikten snra basliyo benim bi ogurtu geliyo gitmiyo bebek agzimdan cikicak bu gidisle diyorum 😞
Fidansvnccm Ekk12 yemek yerken degilde yedikten snra basliyo benim bi ogurtu geliyo gitmiyo bebek agzimdan cikicak bu gidisle diyorum 😞
Vildan5050 Deletedmom139 aynı bende de o durum var Salı günü Sezeryan a gidiyorum yine bulanıyor devam 😔