Derderya Kizlar instagramdan anne bebek cantasi siparis etmek istiyorum fiyati 100 tl yi gecmeyen on tarafi 3 gozlu olan alip urunun kalitesinden memnun kaldiginiz bi site var mi
Tusubasa Derderya cAnim ben trendyoldan aldim 90 Tl ye çokta güzel bir ürün geldi yorumlari okudumda aldim simdilik iyi gibi duruyor
Eygy Derderya bende n11den aldım 90 liraya daha elime ulaşmadı bekliyorum merakla 🥰 herkes olumlu yorum yapınca güvendim aldım inşallah yanılmam 🥴
[silindi] Derderya bence magazadan al internetteki ler biraz ufak ben mağazadan aldım 70 tl çok kaliteli ve büyük içine bebeğin tüm kıyafetleri giriyor kendi elbisemi bile koyuyorum
Mavilianne Derderya Ben e bebekten aldım canım. 50 tl’ye İndirim vardı. Orta boylarda önü biberon gözlü. Gayet kullanışlı.
Mavilianne Derderya Suan maalesef ama sitesine girerseniz orada 60 tl sanırım mavi sarı ve pembe oluyor önü fermuarlı
Deletedmom277 Derderya https://m.n11.com/babymom-anne-bebek-bakim-cok-fonksiyonlu-sirt-cantasi-P273453777?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIw4vC86-q5AIVyuF3Ch36HwrgEAQYASABEgIutvD_BwE çok memnunum tavsiye ederim
Derderya Mavilianne gordum canim 39.90 yazio suanki fiyati magazalardada bulunuyomu aksam gidip baksam
Deletedmom277 Derderya Önemli olan işlevi değil mi? 😂😂 Sen bilirsin yine de fonksiyon olarak çok iyi bir çanta aklında kalsın yine de.
Tugba12345 Ben trendyoldan 130 tl ye aldm aşiri memnunum okadar gözu var ve geniş ki eskise aynisndan alcam yani o derece
Semaaonursnmz Derderya ben istagramdan aldım canım çok memnunum 80-90 civarıydı biberon kısmı var ama biberon dahil iki gözü var bi tanesi çok büyük içine her şey sığdırabiliyorsun fakat 1 ay boyunca o üstündeki plastik kokusunu atmak için uğraştım