Feyzaselh Dilaadali neyse 34 haftamda sizle tartışıp kendimi strese sokamıcam. Size de tavsiye ederim. Foruma girip kimle kavga etsem diye post post gezmeyin
Feyzaselh Yazgii suyuda sarılık döneminde ve pamukçuk olduğu zaman bi kaç damla verin demişti doktor. Benim sütüm çok yağlıydı ve kızım ememiyodu artık pamukçuktan. Doktora götürmüştüm hemen orda gösterdi nasıl vermem gerektiğini. Herşeye önyargılı olmayın. Sizi anlıyorum. İlk gebelik. Bol endişe korku. Ama zamanla yaşaya yaşaya tecrübe oluyo hepsi 😊
Feyzaselh Yazgii asiti alınmış maden suyu kaynak suyu oluyo zaten ama tabikide önce doktor. Doktorlar her bebeğe tavsiye etmiyo.
Burcuveburcum kayramom1 Tabiki hayır lütfen yapmayın böyle şeyler siz rezene tüketin kimyon çayı tüketin yemeklerimizde mutlaka kimyon kullanın yenidoğan bebeğin yalnızca anne sütüne ihtiyacı vardır
Selinnnce kayramom1 ben normal bi soru sorarken kendi sordugun cahillik kokan soruyla kiyaslama istersen he?
kayramom1 Selinnnce ya bak daha fazla zorlama beni istersen işine bak 2. Çocuğunmuş bunu bilmen lazım dı boşsun iste
Selinnnce kayramom1 2. Cocugum mu? He bide uydurmalarada basladin sen😅😅 nerenden uydurdun bilmiyorum ama ilk cocugum. Iyi arastiramamissin beni biraz daha okusaydin profilimi keske😘😘
kayramom1 Selinnnce buraya yazdığın sacma sapan cevaplardan bunu anladım sen kimsin de seni arastırayım Bi sus artık ya çen çen boş konuşuyosun
Selinnnce kayramom1 profilimdeki sordugum soruyu buraya yazdigina gore girip okumussun postlarimi. Cok zavallisin daha fazla yazamicam sana
kayramom1 Selinnnce açtığın postlar karşımıza çıkmıyor sanki ay ne kadar vizyonsuzsun ya bencede yazma artık rezilliğini gormek istemiyorum daha fazla
CinarBaykal kayramom1 verilmez demiyorum çünkü insanı sorduğuna pişman edecek derecede egolu cevaplar dolmuş zaten. Gaz sorunu için kiraz çekirdeğinden yapılma kemer ve patikler var ebebekte hafif ısıtıyorsun oldukça önerildi banada
Suhedaa kayramom1 hic duymadim ve bence yapma canim cunku yeni dogan bebege 6 aylik olana kadar su bile verilmezmis o yuzden yapma derim yanlis biseydir bence
thesummerofkatya Bir cevap yazayım diye girdim hemen hemen her postta olduğu gibi tartışma çıkmış. Herkes en doğruyu bildiğini savunuyor. Bence bu gibi konularda “bence” diye bir şey olmamalı. Doktora danışılır, ya da bilen kişi konu komşudan akrabadan örnek vereceğine bilimsel, tıbbi bir dayanağı olan bilgisini paylaşır. Bir de çok önemli bir konu var, birilerinin bir şeyi uyguluyor olması onun doğru ve sağlıklı olduğu anlamına gelmez, gelmemeli. Çoğu kişi yazmış şu da veriyordu, bu da yapıyordu diye ama bu bir kıstas olmamalı. İnsanlar toplu halde yanlışlar yapabiliyor bazen. En doğru bilgiyi ilk ağızdan doktorumuzdan alalım nolur. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.
Gonca0881 Feyzaselh yok vermedim zaten veremem de içim rahat etmez küçücük bebeğe öyle bir şey vermek