Bsye16 14 haftalık olduk hala bulantilar geçmedi.. Sabah gözümü açar açmaz kendimi lavaboya zor atiyorum daha hiç bişey yiyemeden istifra etmek nedir ?? Bogazim yırtıldı artık yutkunmakta zorluk cekiyorum kizlar baş ucuna kraker leblebi herşeyi denedim hiç bir işe yaramıyor bunların dışında varmı uyguladiginiz bişey banada yardımcı olsanız??
Akfth Bsye16 yiyebiliyomusun biseyler bilmiyirum ben hic bisey agzima suremedim su bile serumla biraz rahatlamistim bobreklerim bile agriyordu Premesis veya zofer kullan canim en azindan biraz rahatlatiyolar bu ilaclar
Gnl_grb Bsye16 ya ben neden hamilelik belirtileri yaşamadım sadece cok uykum geliyordu ne miyde bulantısı ne baş dönmesi ne agrısı ne halsızlık... Bu nasıl gebelik ya😶🙄
Bsye16 Bulantim sadece sabahları ilk uynadigimda oluyo zaten hemen çıkarıyorum sonra hafifte olsa kahvalti yapıyorum ama bir günüm diğer günümü tutmuyor bazen bulantı tüm gün sürüyo bazen de sabah çıkardıktan sonra rahatliyorum geciyo ama bu zamana kadar 1 günümün bile bulantisiz ve iştahla geçtiği olmadı 😒
Ozgeeyldz1 Bsye16 15. haftamdayım aynısını hâlâ yaşıyorum iştahsizlik oluyor serum yemeden düzelemiyorum çoğu zaman inşAllah en yakın sürede atlatırız ❤️
Ceyda28 Bsye16 ahh be gülüm çoğumuz yaşadık ben 4. Ayıma kadar çektim çokta bir çözümü yok sen ondan sonraki doyamayacağın günleri düşünerek motive et kendini bence bende hiç geçmeyecek sanıyordum şimdi bişey ler yerken 10 dk sonr ne yesem diye düşünür oldum🤗evet çok zor günler seni iyi anlıyorum birde istersen doktorumla görüş mide bulantısı için hap yazabilir
Gnl_grb Bsye16 ama o duyguyu bilmek istiyorum minicik mercimek tanemin bana neler yapabileceğini hissetmek istiyorum biraz saçma ama ne bileyim işte annesinin karnındayken bile ona anı biriktirmek istiyorum nasıl zorlandıgımı zorlugunda bile zevk aldıgımı ileride anlatıp bilmesini isterdim neyse kısmet böyleymiş inşllh ikincide hissederim 🤣🤣
Bsye16 Ceyda28 o günleri gerçekten gorecekmiyimm allahimm ☺️ sanki hayatımın geri kalanını hep böyle gecirecekmisim gibi hissediyorum hiç geçmeyecek gibi