Srn18 Arkadaşlar yardım edin nolur 16. Haftamdaym halen doktor bulamadım iyi bir doktor bilen var mi Trakya kırklarelinde ??
Merve43 Srn18 lüleburgazda doktor armağan ayyildiz var ablamin doktoru cok memnun guler yüzlü tecrübeli bi doktor bi değerlendirmeni öneririm canm
Cansudemirel Srn18 çorlu reyap toygun beye gidiyorum en başından beri hiç doktor değiştirmedim çok memnunum
Selinarslann Srn18 Lüleburgaz bir nefeste Ali Naci Çelik var canım ben ona gidiyorum hem genel cerrah hem kadın Doğum uzmanı ben çok memnunum zora kalmadıkçada sezeyancı bir doktor değil bende normal doğum yapıcam inşallah 🤲🏻
Merve43 Srn18 yaptırıyor diye biliyorum canm tabi konusursun tecrübeli bi doktor dilekte alacaktır istedigini
Gulsahf Çorluda orhan ateşer çok iyi diye bılıyorum ama full doluymus ekim kasıma kadar doğuma giremiyomuş birde sedat tomruka arkadasım gidiyor çok memnun sedat beyde çorluda
Srn18 Gulsahf toyun , Sedat , Orhan arasında çok kararsız kaldım hangisini seçmeliyimm ?? Kırklarelinden çorluya gidip gelecem 1 saatlik yol
Srn18 Cansudemirel merhabalar bende ondan randevu almayı düşünüyordum fakat size bi kaç sorum olacak normal Doğumu destekleyen bir doktor mu? Alanında iyi mi güvenebilir miyim
Cansudemirel Srn18 39+5 im daha sezeryan kelimesini ağzına almadı 🥰 bekliyoruz gelsin diye. Çok iyi bi doktor çok çok memnunum
Srn18 Cansudemirel ay inşallah öyledir çok korkuyorum Doğumdan sanki ölecekmiişim gibi geliyor o derece o yüzden psikolojik açıdan da ilgili bi doktor istiyorum inş iyi gider de ona gidicem Ekim 1 de sağol canım inş normal yaparsın sende
semaoz Selinarslann merhaba bende Ali Beye başladım.İlk başta çok memnun kalmadım.Bir kere daha gidicem denemek için.Bir nefesle doğum ücreti konuştunuz mu?Ne dediler fiyatlara?
Ozlemmhroglu Selinarslann memnunmusunuz doktorunuzdan ilgisi alakası nasıl ve doğum ücretli ne kadar bilginiz var mı
Ftmnr0203 Srn18 Sedat Beyi tercih etmeni öneririm benim doktorum sadece hamilelik konuşur çizgisi vardır o yüzden size biraz sert gelebilir ama aslında işinin en iyisi diyebilirim ki vatan hastanesinin ortağı olmasına rağmen öyle fuzulî testler istemiyor
Gulsahf Srn18 ikisinide çok iyi diye biliyorum arkadasım orhan beyin randevuları hep dolu oldugu ıcın sedat beye gidiyor ve çok memnun doğumu ekimde orhan bey giremez doğuma çok yogun dediler diye gitmedi