Arzuckn06 Iyi aksamlar bayanlar 39 haftama girdim ve bugün çatı muayenesi oldum yoğun kanamam oldu doktorum 2 cm açılma m olduğunu söyledi fakat hiç sancim yok bebeğinin hareketlerinde yavaşlama var cok az tekme atıyor doktorum yeri daraldığı için ama başka sebeblerde olabilir dedi tekmelerini say eğer hala azsa suni sancıyla doğumu başlatalım dedi ne yapmalıyım 😔
Muallimehanim Arzuckn06 Çatı muayenesinden sonra kanama normal diye biliyorum. Büyük ihtimalle muayene doğumu tetiklemiş olabilir. 39. Haftada zaten bebek hareketleri çok olmaz. Doktorunuzun dediği gibi takip edin eğer hiç olmazsa hastaneye gidersnz
Bebektsk Arzuckn06 birşey soracağım siz çatı muayenesinden sonra alttan baktınız mı 2 cm var gibi duruyor mu ben merak edip arada bakıyorum açılma var mı diye de sanki yok gibi geliyor ondan sordum o açılma dışardan belli oluyor mu merak ettim de
anapanda12 Çatı muaynesi olmadım ama açıklık 3cmdi yatış yaptım suni ile doğurdum sen bebeğin kasılmasını hareketini takip et azaldıkça kanala iniyordur ama yine de hastaneye gidip her ihtimale karşı baktır