Semiha57 Hanımlar doktorum bugün devit3 damla verdi ben doktorumun suyun içine 3 damla at iç dediğini hatırlıyorum eczacı 10 damla yazmış sizler nasıl kullanıyorsunuz kafam karıştı iyice 😣😣
Aysegnl51 Semiha57 bana 9 damla dedi saglik odağındaki ebe 😊 bugun ilk kez kullandım..Direkt kasığa damlatıp ictim tadı gayet normal anlamiyosn bile
Tazeanne0134 Semiha57 D³ vitamini bende kullanıyorum ama 6 damla kaşıkla içiyorum nasıl iğrenç nasıl iğrenç
Semiha57 kayramom1 Bende 10 damla mı atsam acaba prospektüs de gerekli olmadıkça hamilelik döneminde kullanılmamalıdır yazıyor 10 damla çok gelir diye korkuyorum 😢😢
Hilal_celik54 O damla da alkol ve domuz jelatini olduğu için ben kullanmıyorum bunu bile bile kendime ve bebeğime yapamam onu kullanacağıma güneşten ve doğal şeylerden faydalanırım
Aysegnl51 Hilal_celik54 emin misiniz domuz yagi olduguna ve alkol olduğuna eger oyle ise bende kullanmam .Sormam lazim
Hilal_celik54 Aysegnl51 canım içindekilere bakabilirsin artı titanyum dioksit var ve oda kansere yol açıyor sorsan bile doktor sana evet var kullanma demez sen ne karışıyorsun der ben kullanmıyorum ama siz bilirsiniz
Mlkyldz Semiha57 bana dahiliye doktoru 11 damla dedi kadın doğumcumada sordum 11 - 15 arası olabilir dedi. Benim değerlerim düşüktü belki senin değerlerin düşük olmadığı için az vermiş olabilir. Değerlerini bi kontrol et.