ysnrtn Merhabalar arkadaslar 36 haftalik hamileyim yaklasik 1 aydir decavit 've kan ilacini icmeyi biraktim🙈🙈 've doktoruma sormayi her seferinde umutuyorum sizler kullanmaya devam ediyormusunuz acaba...
OzlEmrah ysnrtn Canım decaviti doğum sonrası bile kullanıyorsun diye biliyorum ben. Ama en iyisini doktorun bilir sen ihmal etme sor bence doktorunu arayıp 😊
cimennbayann ysnrtn ediyoruz canım kan ilacını Doğumdan itibaren 3 ay daha kullan dediler hatta bana 35+3üm bend e
ysnrtn Oge hadi yaaa bnde devam edeyim ozman migdemj cok bulandirdigi icin birakmistim olmadi aksmalari icerim
Oge ysnrtn decaviti yemekten sonra içiyorm kan ilacıda gynofrom mu ne kullanıyorm aç karnına seviyorm hatta pembe draje tadını 🙈🙈
gizempoyrazim 30 haftam biticek benimde her gittigiimde soruyorum icmek istemiyorum artik ama devam diyo dogumdan sonrada gerekli gorurse devam edicekmisim🤔
OzlEmrah Oge Benim kan ilacım da aynı Gynoferon Draje bende sabah aç karnına alıyorum hiç bir yanma bir şey yapmıyor bana çok şükür 😊🙏
Ozgecaann ysnrtn benim kabarıklıklarım oldu alerji gibi 20 gündür dacavit içmiyorum doktorum bıraktırdı zaten senden besleniyor bir eksikliğin yok şuanlık dedi sen yinede danışmalısın