Zehratopkaya Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa muhakkak instagramda deftduck atölyeye baksın ben çok araştırdım fiyat dikim memnuniyet vs, yaptıkları kaliteye göre fiyatları da gayet makul istediğiniz tasarımda yapıyorlar kızıma montessori yaptırdım şimdi de beşik içi ürünleri yaptırdım perde ye kadar herşeyi burdan Temin ettim Harika ürünleri var 🎀👏🏻
Akademisyenanne Zehratopkaya ben de montessori yaptirdim. Montessori ici set fiyatlari ne kadar? Bir de montessoriye yorgan aldiniz mi?
Zehratopkaya Akademisyenanne yatağınızın ölçüsüne göre değişiyor ben yorgan değil de pikeli yatak örtüsü yaptırdım set şeklinde çok şık oluyor
Zehratopkaya R_abia beşiğim standart evet sizinki gibi düz koruma ve nevresim takımı toplamda 350 tl verdim çok memnunum 👍🏻
Zehratopkaya Ylztrk ne istediğinize bağlı sayfadan öğrenebilirsiniz ben sadece kalite ve işçiliklerinden çok memnun kaldım fiyatları da diğer özel dikim yapanlara göre gayet makuldü
Zehratopkaya Akademisyenanne ben toplamda 850 tl ödedim diğer sayfalar 1000 den aşağı fiyat çıkarmadı