Fatmadmir Hayırlı aksamlar kızlar biraz önce makarna suyunu göbegimin ustune döktüm 😞 süzerken bir anda döküldü acaba bebegime bir sy olurmu hareket ediyor ama süphe dustü kendi acımdan cok onu dusunuyorum 😑
Damlamayse_nur Fatmadmir bende bugün kaynamış su döküldü elime su sıcak havada gerçekten baya zorlandım ama iyice suya tutup aleo vera sürdüm geçti çok şükür . Çok geçmiş olsun da Allahın izniyle çocuğa bisey olmuyor çünkü baya korunaklı demişti doktorum 🥰
Banu2626 Fatmadmir çay ağacı yağı veya kremi yanıklara çok iyi geliyor. Geçen yıl ketıkdan göğüsüme kayanr su döküldü. Resmen göpsüm açıkta gezdim su topladı.hergün çay ağavı sürdüm iz vs. Kalmadı
Mtbessim Karnınıza hemen patates rendeleyip koyarsanız yanık izi kalmaz ve sızısını alır bütün yanıklarda uygularım bunu Bebeğe bişey olur mu konusunda bir bilgim yok ama zannetmiyorum sonuçta yanan sizin deriniz bebeğe bir şey olmamıştır İnşaAllah
Melihatuna Canım aklında bulunsun Mart ayında oğlum çok kötü bir şekilde yandı boynu kolu ve komple göbeği 5 gün hastanede falan yattık tezgahtan Çayı çekti üzerine öyle durumlarda direk yanan yere bol bol un dök ağrısını sızısını alır ve kabarcıklar oluşmasını engeller tecrübeyle sabit yani. Çok geçmiş olsun hametan aldır eşine birde bol bol sür kurumasına izin verme Allah şifa versin biran önce 🤲
Fatmadmir Damlamayse_nur cok gecmis olsun canım ya göbek olunca insan tereddutte kaliyor cok sukur ki bir sy olmuyormus rabbime emanetler insallah 🤲yanık cok zor gercekten sizede tekrar cok gecmis olsun 🤲
Damlamayse_nur Fatmadmir Fatmadmir Allah razı olsun canım sağolasın. Anneme dedim yazinizi okuyunca o da bana hamileyken karnına sıcak çay dökmüş çok şükür bi sorunum olmamış canlı kanıt oldum😅🥰kesinlikle konu bebiş olunca hafif bisey değse bile insan endişe ediyor .Rabbim esirgesin meleginizi ❤
Kerem_alyadua Fatmadmir benmde az önce cay demlerken 1 tatlı kasıgı kadr su döküldü karnıma hemn buz tuttum gecti cok sükür
Fatmadmir Damlamayse_nur cok cok sevindim 🙈 bir sy olmamasina rabbim hersekilde koruyor meleklerimizi 🤲 sende bir ornek oldun simdi bana 😅 cok sukur cnm cok sukur 🤲
Damlamayse_nur Fatmadmir tam yerinde örnek oldum 😅öyle tabi Rabbim esirgesin sağlık sihat versin inşallahhh 🥰🥰
Fatmadmir Kerem_alyadua gecmis olsun canim benimde tatli kasigi kadar filan yandi insallah izi kalmaz 🙈