Kubra_ali canım merhaba öncelikle stres yapmamalısın. Biz 1.5 yıllık evliyiz aslında en basından beri çocuk istiyoruz ama çocuk büyük bi sorumluluk demek. Allah’a şükür borcumuz harcımız yok evde kendimizin ama yinede bebeğe ileride güzel bi gelecek sunmak için zaten çalışıyordum evlilik sebebiyle ayrılmıştım evlenir evlenmez tekrar işe girdim parayı biriktirmeye çalıştım rabbime hep allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip et diye dua ediyordum son 3 aydır rüyalarıma sürekli bebekler girmeye başladı Doğum yaptığımı emzirdiğimi vs görmeye başladım bunun bi işaret olduğunu düşündüm artık vaktide gelmişti 1.5 senelik olmuştuk 3 ay önce korunduğum ilacı bıraktım vücuttan atmak için 3 kez adet olmayı bekledim 3. Adetimin Peşine doğurganlığımın en yüksek gününde denedik. Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki ilk denemede bizi sınamadı verdi. Ama ben kendimi ilk denemede olmayacağına hazırlamıştım. Çocuk neden olmuyor diye düşündükçe emin ol vücudun strese giriyor ve döllenme olmuyor. Rabbim hayırlı zamanda sana da hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Sevgiyle..