Zeynepzeze deletedmom309 Çok güzel yazmışsınız ya ☺️ Öncelikle bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla büyütürsünüz inşaALLAH. Sağolsun arkadaşlar anlatıldığı kadar zor olmadığını söyledi gerçekten eskisi kadar korkum kalmadı. Birde dediğiniz gibi yürüyüş yapacağım kesinlikle. Benim de kolaylıkla geçip gidecek hayırlısıyla 😊
Elifdemirci Zeynepzeze hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah😊 benimki bebişlikten çıktı 3 yaşına geldi şimdide 35 haftalık hamileyim. Tedavisini gördüğüm için tekrar bu hamileliğimde aynı sorunla karşılaşmadım çok şükür. Doğum sonrası tedavisini görün kesinlikle
Zeynepzeze Elifdemirci Gebelikten önce kullanıyordum canım ilaç. Ama onu kesmek zorunda kaldık. Bu ilaç biraz hafif geldi. Emzirme dönemi bitince eski ilacıma devam ederim muhtemelen. Oyy ne güzel ikinci bebek ALLAH hayırlı ömürler yazsın.
Aysesirac Zeynepzeze hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız İnşallah nasıl belirti veriyo bu gebelik zehirlemesi
Zeynepzeze Aysesirac Amin çok sağolun. Benim gebelikten önce tansiyonum vardı zaten. O yüzden bekliyordu doktorum böyle bir şey. Ama gebeliğin de olanlarda var tabi. Tansiyon yüksekliği, vücutta başlayan ani ödem, idrar da protein
Aysesirac Zeynepzeze benimde bugün gözünün önü pul pul oldu ve geçti sonrasın da baş agrım oldu o yüzden sordum canım çok teşekkür ederim cevabın için
Zeynepzeze Aysesirac Her kontrolünüzde tansiyonunuza baktırın. Evde ölçme şansınız varsa daha iyi. Umarım olmaz böyle bir durum
Aysesirac Zeynepzeze yarın gideceğim doktora teşekkür ederim Allah razı olsun sizde sağ salim hayırlısıyla kurtulursunuz İnşallah