Banu2626 Kızlar normalde progestanı günde 1 kere gece vajinal olarak alıyorum. 3 gün önce başladım ve kahverengi lekelenme bitmişti. Az önce yine kahverengi lekenme oldu. Acaba günde 2 ye mi çıkarsam ?.günde 2 kere kullanan var mı ? zaten düşük riskindem sürekli evde yatıyorum.
Semnaz Banu2626 Ben de kullanıyorum. 15. Haftada kanamam olduğu için. Günde 2 defa. Kac haftalık oldugu önemli olabilir doz belirlenmesinde. En sağlıklısı doktorla iletişime geçip kullanmak. Geçmiş olsun..
Simos44 Banu2626 canım buna doktorunla karar vermelisin. Senin kullandığın dozla başkasının bir değildir dozu eksikse en iyi doktorun ayarlar.
Dilkk Banu2626 cnm agizdan aliyorum ama doktor fitil olarak kullannami istedi fitile baslayacam eve kahverengi lekelenme vardi
sozer1 Banu2626 haftan çok yeniymiş doktors sor mutlaka bende yeni başladım sancılarımı rahatlatmak için 200 mg verdi günde iki kere ama rahatlatmazsa 3 kerede kullanabilirsin dedi
mucizeninannesi35 Canım bende 6 haftalıktan beridir günde 2 defa fitil olarak kullanıyordum kesemin etrafında kan varmış o yüzden 12 haftalıkken doktorum durumun iyiye gidiyor kese etrafındaki kanda azalmış o yüzden günde 1 defaya düşürelim dedi öyle kullanmaya başladım 2 hafta sonra kanamam oldu biraz doktorum tekrar 2 defaya çıkardı şimdi 17 haftalık olduk çok şükür bebeğimde iyi İlacı günde 2 defa kullanıpta 1 defaya düşüren çok kişi de duymuştum lekelenme ya da kanama olduğunu ondan olabilir seninde
Betulackln Doktoruna sormadan oyle bisey yapma canm benim kanamam falan yoktu ama basta dusuk riskim vardi gunde 1 kullanmistim bende gunde 3 kullanan da duydum ama bunun kararını doktor veriyor
ezoterik Benim de kese etrafinda kanama vardi 5 haftalikken ilk doz crinone kullandim sonraki kontrolde doktorum progestana devam edelim dedi 200mg.gunde 2 kere fitil olarak çünkü agizdan yan etkisi fazla dedi sonraki kontrolde alan azalmis ama devam edelim dedi hala kullaniyorum 11.hafta icine girdim su an haftaya yine gidicem bakalm ne diycek🤷genelde doktor karar veriyor siz kendiniz değiştirmeyin dozu ne olur ne olmaz
Zeynepyigit56 ben ıkı hamılelıgımde kullandım ıkısındr de dusuk tehlıkem. Vardı ben sadece yatmadan once 2 tane kullandım 2 .gebelıgımde 3 ay kahve rengı leke gordum 3 ay boyunca kullandım sonra tehlıkem gectı cok sukur sımdı 36+4 gun. Son 1 haftam var saglıklı bı sekılde dogururum ıns korkma allahın ıznıyle bısey olmaz 👏🏻👏🏻