GizemAras Deletedmom139 evet canım benim ilk doğumumda hafif sancılarım vardı ama açılmam olmuyordu sonra suni sancı verdiler açılmamı hızlandırdılar yaklaşık 2 saat sonra da dogul yaptim
Deletedmom139 GizemAras sancim var 2 cm açıklama 39+3um pazartesi tahmini dogum tarihi canim.bende gün bitince yatiriyolar diye biliyorum ama kimisi 41deyim hala bekliyorum deyince o kadar bekletirlermi diye korktum
GizemAras Deletedmom139 bende bilmiyorum neden okadar beklettiklerini canım ben almanya da yaşıyorum burda bebek ya da annede herhangi bir problem olmadıkça sezeryan yapmıyorlar mesela o yüzden de günü geldiğinde eğer sancın veya 1-2 cm açılman olduysa suni sancıyla destekleyip hızlandırıyorlar en fazla 1-2 gün günü geçiyor ama 41-42 haftayı hiç duymadım .Benim de 2 cm açılmam ve hafif sancılarım vardı ama açılma için sancılarım yetersiz olduğundan suni sancıyla hızlandırdılar normalde 14 mayıs 2015 di tarihi 15e baglayan gece 01.02 de dogum yaptim yani nerdeyse hic gecmedi günü
hunilimom Mlkemrecre bende suni aldım kendi sancim vardı ama yetersizdi doğum için haftamda ilerdeydi acıklik varsa kolay oluyor ama yoksa zor olur
Tugba2034 Bende bugun tam 39 haftaligim. Doktorum pazartesi cati muayenesi yapalim sali suni sanci verelim gelmezse sezeryan yapariz dedi.
Melikeb19 Mlkemrecre verilir canım çokta güzel verilir 🤣 ilk bebeğimi suni sancıyla kucağıma aldım açıklığım yoktu çok kolay bir doğumdu darısı başına inşallah. hatta bebeğim kanalda değildi doğum anında sancıyla girdi o konuda şanslısın. İnşallah o kadar beklemeden ansızın gelir miniğin. Sağlıkla kucağına al inşallah bir avazda canım. sevgiler
Ebru_123 NurGrlek GizemAras bende almanyadayım 41 arkadaşım doğurdu. 42 arkadaşın ablası doğurdu. Bebekte annede sorun yoksa bekliyorlar 42 ye kadar
espalp Mlkemrecre arkadaşım 41’e kadar bekledi açıklık da sancı da yoktu. Suni sancı verdiler 12 saat suni sancı çekti ama doğum olmadı 🤦🏼♀️ Kızçe bi türlü itmedi kendini 🤷♀️
Minedemir15 Mlkemrecre cnm o an yatıp bekliyosun açıklığı ama bnm açılmam geç oldu 24 saat sancı çektim herkesin aynı olmuyo
NurGrlek Mlkemrecre 38 haftada ne açıklık vardı ne sancı suni sancı öncesi rahim ağzı yumusamasi için PROPESS kondu vajinaya yumuşama başlayınca suni sancı verilmeye başlandı 17 saat sonra doğum yapabildim Kolay doğumların olur ins 🤲🏻🌺