sarikiz1 Kızlar 35. haftamdayım sabahtan beri wc deyim. Tedirgin oldum her zaman wc ye çıkamayan ben şimdi wc den cıkamaz oldum . Acaba bu bi problem olabilir mi?
Melihatuna sarikiz1 ben ishalden sonra Doğum yapmıştım dikkatli ol Kuzum geledebilir normal bi ishal de olabilir ☺️
SalihaSomuncu5 sarikiz1 ayni haftadayiz ayni durundayiz. Dunden beri migdemde bulaniyor kustum hatta dün gece. İshalimde ayni zamanda oyle su gibi degil ama bagirsaklar yumusak yani. Sizdede ayni mi
Arzumurkmez SalihaSomuncu5 benimde midem bulanmıştı bi gün kusmamıştım. Ondan İki gün sonra ishal oldum arkasından suyum geldi ve Doğum yaptım. 39 haftalıktım
sariselin sarikiz1 ben de 36. Haftadayım, 2 gün sulu, bugün de yumuşak ishalim. Ayrıca şiddetli bel ağrısı da var. NST de sancılar normal çıktı. Ama erken Doğum belirtisi olabilir
sariselin sarikiz1 ben doktora sordum normal bu haftalarda ama her an her şeye hazırlıklı olun dedi. Sen bilirsin, ishal artarsa gidebilirsin. Bel ağrısı, ishal ve kanlı akıntı Doğum belirtileriymiş