Sedau27 Merhaba hanımlar ilk defa birşey paylaşacağım çünkü Canm çok sıkkın. Doktorum bana iki haftadır kontrole gittiğimde suyu az sınırda dedi daha 22 haftalık bebeğim riskli yani böyle olup düzelen oldu mu acaba 😔😔😔
mubu81 Sedau27 banada öyle denmişti başka doktora gittim herşey yolundaydı şuan 32 haftalığım bol havuç suyu iç ve su iç öyle birşey varsa
Sedau27 Elifdddd valla bak Elifdddd valla baska hiçbirşey demedi inox adli bi igne yazdı bi ise yariyor mu bilmiyorum birde yapacak bise yok dedi nasl olmaz ki
Sedau27 Nilveannesi10 Sağlık ocagindaki doktorda yemeyle icmeyle pek fazla alakasi yok kısmet dedi oda birşey demedi
Nilveannesi10 Sedau27 benim de suyum çok. Az ya da çok olması dışarıdan etki etmez dediler ama . Prof dr bülent traş var zahide yetişin falan doktoru. O tv de de dedi instagramda da geçen söyledi ben de şaşırdım
Arzuu35 Benimde o haftada basladi suyumun azligi bazi doktorlar su ic bol bol derken bazilari ise senlik bsey degil dedi ama tabi tedbiri elden birakmamak lazim her gun 3 litreye yakin su iciyorum sende bol bol su ic 30. Haftama geldim haftada 2 kez kontrle gidiyorum kontrollerini aksatma insallah daha cok azalmaz saglicakla kucaklarimiza aliriz 😊
Sedau27 Arzuu35 Inşallah canm 😔 düzelir ama değil mi ya ben karnımda ölür felqn diye okadar korkuyorum ki