Terspektif Doktordan bildiriyorum kızlar ben cinsiyeti öğrendiiim kıpır kıpır nazlı bir oğluş geliyooor🤭🥰😍 darısı size inşallah
Tnbarz Terspektif yaaa çokkk sevindimmm canım banada dua et inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim gönlümdekini nasip etsin
Terspektif Medine_1992 aynen bebeğim ya sürekli arkasını döndü kız mı acaba dedim doktor direk hayır erkek dedi 😂
Medine_1992 Terspektif ay ne güzel ya Valla çok heyecan yaptım şükür canım artık üstünden bir yük kalkmıştır 💕😁sıra bizde
Terspektif Medine_1992 valla benim doktor ense ölçümü için bile 15 dakika uğraştı sürekli arkasını döndü çünkü devlet olsa sonra gel derdi. Bence de ya biraz bekle ya da bi git bakalım
Tugce35 Bende sabırzılıkla cinsiyetini beklşyorum 12 haftada belli oluyormu ben 10 baftadayım haftaya bende gidicem doktora gene bi sorucam cinsiyeti ne zaman belli olur diye
Terspektif Tugce35 valla canım biz 12+4 üz ve çok net gördü doktor pozisyon vs önemli inşallah öğrenirsin
canan48 Terspektif merhabalar benim 11haftalık sürekli bulantım ve istifra cok okuyor hiç kiloda almadım sizce normal midir ve kontrolum haftaya cinsiyetide belli olurmu acaba ?
Tugce35 Terspektif inşallah bende 12 haftalıga 2 gün kala falan doktora gidivem inşallh gösterir cinsiyetini ne zaman ögrenirim diye sorcam saten
Terspektif Medine_1992 evet canım hatırlıyorum tekrar ultrasonla bakar mı acaba yoksa sadece sonuca mı bakar
Medine_1992 Terspektif bakar canım bakar her gittiğimde bakmazsa da muayne olmak istiyorum derim sonuçta randevu alıyoruz 😁💕
Terspektif Selmanur inşallah canım valla ben çikolata filan yedim gitmeden çok hareketliydi ama doğru pozşzyob için çok uğraştı doktor sürekli arkasını döndü. Tok git mutlaka